N-am vreu sa deraiez topicul de pe subiectul initial, dar ceea ce a zis No name mi-a dat o idee.
Am fost la intalnire, am tinut cam o ora jumate oamenii la discutii. A fost ok.
Dar, am vazut azi o prezentare a unui SEO destul de eronata. Grupul ala poate fi dus spre o directie gresita cu astfel de oameni.... si sint destui.
Dau niste exemple ca sa nu para ca vb prostii:
Factori Pozitivi – Cuvinte Cheie
* Densitatea individuala a cuvintelor cheie 1-6%
* Pozitionarea in text a cuvintelor cheie
* Ordinea cuvintelor cheie intr-o frazaAmbele citate apartin unor prezentari ale unor aceluiasi tip. N-am idee daca e pe forum sau nu, nu ii dau numele ptr ca nu el e subiectul.* Cresterea PageRank-ului ofera rezultate vizibile mai ales pe partea de “long tail traffic”
* Cu cat numarul de pagini de calitate indexate este mai mare, cu atat PageRank-ul total este mai mare
Subiectul tine de informatiile pe care unii dintre noi le prezinta pe la intalniri si evenimente si care nu sint...ok. Nu sint ok in ideea ca daca ar fi sa facem niste corelatii intre ceea ce zice unu sau altul, plus experienta noastea...nu iese ce spun ei.
Am mai vazut astfel de prezentari, nu sint de acord cu ele... voi ce parerea aveti, sint ok mesajele pe care le prezinta unii pe la evenimente?