Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 78

Subiect: Rog sfaturi (pierd teren in fata concurentei)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

nu o sa iei asa de multe link-uri la inceput, dar in timp se cumuleaza si poti ajunge zile in care ai multe linkuri brusc.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    ce indicii pot avea pentru a sti daca un director este penalizat?
    Eu verific (in SEOmoz Toolbar) ce PageRank are, apoi ce nr. de link-uri primeste si de la cate domenii. Daca are PR0 si sute de mii de link-uri de la 2-3 domenii, clar ceva nu este in regula. Corelez apoi PR-ul cu TrustRank-ul afisat de SEOmoz, daca exista discrepante site-ul are o problema.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Inamicu si Suspectu o sa moara de ciuda cand o sa vada threadul asta

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Inamicu si Suspectu o sa moara de ciuda cand o sa vada threadul asta
    Diferenta este de atitudine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Dar care este traba cu ei? A..cred a m-am prins. ceva acuze de spam.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 5th November 2010 la 18:31.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

deci cum stai? ai facut modificarile?
    Toate drumurile duc la Targoviste

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

1)studiez intens (am dat si de o sursa buna in domeniu, plina de talcuiri mestesugite, -> blogul Cristinei
    2) evident am inceput sa lucrez:
    - am inscris deja ( cele 3 siteuri) in app 40 directoare mai alese si in fiecare zi mai inscriu.
    - am inceput cu modificarea afisarii datelor de contact, comanda pe siteuri
    - lucrez la in title, meta-uri pe site uri.
    -pregatesc un script pentru crearea unei liste de cabinete medicale pentru cei ce vor sa isi creeze o pagina a cabinetului la la mine pe site
    - am mai scris vre-o 5 articole in domeniu , dezvolt blogurile mele pe situri, pe care vreau sa le populez pe categorii importante.
    lista e lunga
    e mult avand in vedere ca sunt 3 siteuri.

Oricum de ieri am reocupat 2 pozitii ( nu cred ca prin munca mea ci mai precis prin toanele lui nenea google) pozitia 1 si 4, pierdute la un anumit keyword.

Nu ma las, o sa fac cat mai mult din ce am pe lista.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 6th November 2010 la 08:46.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

o sa-ti dau niste sfaturi pentru ace acupunctura argint si cupru, imi cer scuze ca nu am stat sa citesc tot ce au scris cei dinaintea mea, s-ar putea ca o parte din ce scriu eu mai jos sa fie deja semnalat de ei

- ocrul ala din background e trist.. foarte trist. eu as merge pe un pastel mai deschis ceva...
    - pe index ai nevoie de un call to action. nu toti vor sa citeasca texte, sfatul meu este sa pui un buton contrastant, vizibil, de dimensiune 300x60 px exact sub tabelul alb cu un text de genul "Cumpara online acum" , "Cumpara acum" etc.
    - Catalog - ace acupunctura argint si cupru pagina asta este creepy, aliniaza textele la stanga si pune niste bullet-uri la categorii
    - ace acupunctura pret aici ai keyword cannibalization cu pagina de index. as pune produsele sus, de ce ii chinui sa faca scroll? oamenii vor sa cumpere, pentru cei care vor sa citeasca poti sa pui textele din partea de sus intr-un articol si sa pui pe pagina asta un link catre el.
    - probleme mari de ussability. linkurile cu categorii din stanga sunt negre, pe mijloc linkurile sunt grena, sus in meniu sunt albe (aici sa zicem ca merge, e meniu), sus de tot in header portocalii. deja ii bagi in ceata pe useri rau de tot. sfaturi: pe cele portocalii fa-le tot albe, la categoriile din stanga fa-le grena si pune niste bullet-uri. eu as scoate underline-ul de pe linkuri, ai foarte multe linkuri pe pagini si underline-urile le incarca destul de mult
    - sectiunea "Cum comand" nu prea iese in evidenta. eu as pune-o in dreapta sus, unde este acum "Contul meu" - acolo sigur are mai mare vizibilitate si as face un contrast mai mare acolo (background alb) si nr. de telefon mai mare.
    - pune litera mare la primul cuvant de la produse si la categorii.. e mai profi. eventual poti sa faci direct din css : text-transform:capitalize
    - am dat click pe meniul 'informatii' : despre noi despre noi... numai de bine .
    - incearca sa pui tot codul javascript extern ca sa maresti raportul text / html

PS: scoate ancora din breadcrumbs : "pagina de baza"
    Ultima modificare făcută de Mar; 7th November 2010 la 11:43.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

... reclame google tot acolo...

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

1nesco - GATA SUNT SCOASE..
    Mar - pertinente observatii, trebuie sa le disec. avand 4 siteuri pe aceeasi nisa nu am reusit sa le bibilesc pe fiecare, mai ales pe cele secundare la care am putini vizitatori pe zi. Multe dintre cele observate de tine o sa le pot corecta doar dupa ce reusesc sa intru in modificarea templateului scriptului magazinului. O sa fie cam greu la unele, insa le-am notat. MULTUMESC inca odata.

referitor la "canibali" nu am apucat sa termin articolul cu pricina. Am fortat numele paginii asa pentru a o putea scoate la cautari pe combinatia acesata de keyworduri.Si am reusit sa o aduc pe pozitia 3-5 ( variaza zilnic insa)
    referitor la "povestile" de pe paginile produselor, sunt fortat la acest lucru datorita specificului domeniului: majoritatea clientilor sunt pacienti care NU STIU ce anume sa cumpere. medicii ii trimit doar pe site, sau ajung ei pe paginile mele. Pana a scrie sfaturi despre dimensiuni si diametre in mm, pierdeam ore intregi pe zi la telefon povestind despre ace si despre ce dimensiuni au nevoie. Dupa ce am facut povesti pe site , au disparut intrebarile stupide si comenzile au fost clare.
    Fac multa scoala cu majoritatea cumparatorilor. Nu va mai spun ca fac scolarizare si cu majoritatea medicilor incepatori in domeniu. Am pus in tara multe clinici "pe picioare" prin consultanta gratuita.
    nota* nu am avut niciodata o a doua pereche de ochi ( critici) langa mine, indiferent ca este vorba de design sau de text. Am lucrat totul singur. Evident e foarte bine un sfat , critic sau nu. Fiecare vede altceva.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 7th November 2010 la 21:19.

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pentru a cuceri o fata, adsense style
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th August 2009, 01:06
  2. Pierd PR4
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th May 2009, 10:19
  3. Furt pe fata
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th February 2009, 16:36
  4. Yahoo Da Teapa! Furaciune Pe Fata!
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th July 2008, 23:50
  5. schimbare la fata!
    De metrix1977 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th February 2007, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.