Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 78

Subiect: Rog sfaturi (pierd teren in fata concurentei)

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

1nesco:
    treaba cu blogurile este de mai de mult. Eu am luat-o de buna pentru ca imediat ce am inceput-o mi-a pozitionat siturile pe primele pozitii si de asta am comtinuat-o.
    Nu m-a interesat de loc de aspect, vizitatori. M-a interesat continutul articolului si linkul catre mine de pe IP uri cat mai variate si a functionat mult timp.Sau macar si-a facut treaba. Nu il consider spam pentru ca nu cred ca intruneste aceste conditii: automatizare, spun, scrap etc.

Daca aveam o fluctuatie de pozitie cu un site era destul sa postez pe cateva bloguri un articol unic si in 1-2 zile problema era rezolvata.Ba chiar aveam momente in care aceste bloguri erau pe pozitii fruntase.

O sa lucrez si la ele si o sa recuperez articolele mai de valoare.
    Legat de crearea pietei...e normal sa nu fie cerere pentru ca NU sunt practicanti in tara. Doar medic trebuie sa fii si cu drept d elibera practica. Iar pacientii habar nu au ce sa cumpere.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 2nd November 2010 la 12:45.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Problema e ca nu ai timp sa lucrezi la toate.
    Doar aplicarea propunerilor colegilor te duc la un minim de 200 ore/site, fara documentare pe alte probleme pe care le descoperi pe parcurs.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Aste adevarata partea cu timpul.
    Eu fac negocierile , importurile cu vaporasul, distributie locala ( alaturi de curieratul rapid in tara)
    Eu fac grafica la situri, programerea pe ce scripturi mai sunt necesare..scriu articole..
    Am si cativa pacienti intre timp..
    2 copii, pisica
    o sa intrebati ca de ce nu angajez pe cineva. Simplu, castig rezonabil, dar nu destul cat sa imi permit sa platesc un salar, macar de secretara. In plus sunt zile cu valuri de comenzi , sau zile in care nu am nici una.In plus angajarea unei persoane implica un spatiu amenajat , de care nu dispun, sau care ar solicita chirie.
    Dar asta e domeniul in care ma pricep.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 2nd November 2010 la 13:01.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diasomie scoate, te rog, din semnatura boldul de pe cuvantul cheie. Nu vreau sa iti dau infractiune ptr ca ai generat o discutie interesanta (si nu doar asta), dar nu vreau sa fac diferenta intre tine si altii. Sper sa intelegi.

1nesco, mersi ptr "nea Krumel"... mai simt mai.. in varsta. And I`m not.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

M-am conformat Krumel. Multumesc de intelegere.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@diasomie
    Tocmai ca stiu ca e mult si de asta ti-am propus sa te concentrezi pe calitate.

Aplica modificarile si asteapta.
    In timp ce astepti... apropie-te de potenialii comparatori, mai ales daca te pricepi.

Unde discuta farmacistii?
    Unde se discuta pe teme de terapii cu ace, ventuze?
    Ai un avantaj imens datorita pasiunii si mai ales... practicii.
    Asa cum noi ajutam pe seopedia, poti ajuta si tu pe alte forumuri, bloguri, grupuri de discutii...
    Nu sta neaparat dupa linkuri.
    De ex, prin primavara am ramas uimit de un caz concret (live) in care un tip a facut un tratament de acupunctura pt stomac (parca) si din greseala s-a atins... nu stiu ce nerv de s-a ales cu o "capacitate extraordinara de a procrea" (exprimare ca sa fie safe for kids, avem minori pe forum).
    No bine... omului nu i-a mai trebuit tratament la stomac, fiind interesat doar de acea capacitate temporara, castigata la preturi infinit mai mici decat pastilele specifice pt adulti.
    Se poate dicuta la nesfarsit de catre oamenii din domeniu.

Adevarat, alt timp, alta distractie dar sigur mai utila decat strategia anterioara.

@Krumel
    Ei na, mai fac si eu un ban La 10 "multumesc" ramai dator cu o fisa de 50 bani. E ok si de plastic. Ofer factura
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diasomie citeste te rog regulamentul "ace de acupunctura din argint" nu e chiar un anchort text din 3 cuvinte. Hai ca ma fac ca nu vad nici tura asta...

1nesco oricat, daca e cu factura.

Sorry de offtopic, dar as vrea sa ne respectam, eu nu vreau sa fac diferente cand e vorba de regulament.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Krumel. Avand in vedere ca si prepozitia este cuvant, ai dreptate iar. M-am conformat.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Cristina Andrei Vezi Post
    Referitor la directoare: eu ma uit sa aiba PR>2, verific cate link-uri au si de la cate domenii, ce autoritate au (toate acestea ti le arata SEOmoz Toolbar), daca sunt spammy (design urat, mult AdSense, reclame sexy), daca trimit link dofollow (unele au nofollow, redirect 302 sau chiar nu dau link deloc), ce arhitectura au (daca sub-categoriile in care inscriu sunt bine indexate si trimit link juice), daca cer link inapoi (nu este indicat sa inscrii acolo).

Dupa ce iti faci o lista cu directoare OK (eu mi le ordonez dupa PR si conditii de inscriere), creeaza-ti 3-4 titluri pentru site, care vor deveni anchor textele pentru link-urile obtinute, apoi 3-4 descrieri (similare cu meta description pentru site). Atunci cand inscrii site-ul in directoare variaza titlurile si descrierile. Noteaza-ti data la care inscrii site-ul intr-un anumit director si data la care iti este acceptat link-ul, verifica daca link-ul este acolo, apoi daca apare in Yahoo Site Explorer.
    Aceste sfaturi despre cum sa-ti selectezi directoarele sunt foarte bune dar in special pt seoistii de meserie, care vor avea multe siteuri de inscris in directoare, pt d-nul diasomie care se ocupa doar de afacerea proprie cred ca pana verifica toate alea e mai rapid sa ia directoarele din dirpedia la rand si sa inscrie zilnic in cate 2-3 nu?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

pai cam asa am facut, dupa sfaturile vostre:
    -am luat o lista de directoare ( multumesc Mezei)
    -am creat multiple descrieri de firma ( sunt totusi cam 3 situri de inscris)
    - am inceput manual sa le inscriu, cu variatie in informatia furnizata
    -am cautat cele mai bune directoare, selectie cat mai atenta la incadrare categorii.
    etc

azi cateva maine cateva..

Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pentru a cuceri o fata, adsense style
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th August 2009, 01:06
  2. Pierd PR4
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th May 2009, 10:19
  3. Furt pe fata
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th February 2009, 16:36
  4. Yahoo Da Teapa! Furaciune Pe Fata!
    De inscaun în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th July 2008, 23:50
  5. schimbare la fata!
    De metrix1977 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th February 2007, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.