@puthre: nici nu cred c-o sa existe prea curand (defapt.. da-mi voie sa fiu pesimist: niciodata). Sunt bloguri, din afara, care isi permit sa-si cumpere singure produsele pt reviews apoi le dau ca si giveaways. In cazul asta isi permit sa zica exact cum este produsul, pe cand la noi... toti sunt la mana brandurilor: scrii frumos... primesti si urmatorul model in teste! nu scrii, sa fii sanatos, exista altii care accepta metoda!
Bine.. sa nu mai zic de cei care fac reviews traducand spec-urile si ideile altora, mai baga 2-3 opinii din zbor si gata review-ul.
O să râdeți, dar sigur vi s-a întâmplat să căutați fără succes o „ușurare”. Ăstia au găsit-o.
www.airwnc.com
adevarul este ca ar fi o aplicatie utila intre atitea zeci de mii care nu ajuta la nimic ...
adevarul este ca ar fi o aplicatie utila intre atitea zeci de mii care nu ajuta la nimic ... Pentru ca suntem Romani. Daca ai da o tura prin uk o sa fii putin mirat la cat se cumpara online 80% din piata lor e online.Deci si aplicatia de mai sus a facut pentru oameni civilizati...Noi ne ducem dupa colt in boscheti,pe gardul vecinuluisa nu mai zic ca daca avem o bere in bord deja o ardem aproape in mijlocul strazii..
.Daca ducem gunoiu luam masina 10 metri...si tot asa.Daca te uit cum sau imbogatit alti ia citeste aici sa vezi
).
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Scoopo, te înșeli. Românii cumpără mai mult online decât alții. Dacă nu mă crezi citește și asta.
De curand cand incercam sa invat cateva limbaje de programare printre care C, C++, Java, am constatat ca mediul romanesc nu abunda de siteuri de profil. Eu am gasit in lb engleza destul de bune, ce ziceti ar prinde un asemenea site la noi ?
si timpul investit pentru eventual profit il folosesc in educarea mea...aveti dreptate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)