11th April 2015, 01:16
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Limitand utilizatorii la pers fizice si excluzand agentiile faci o economie serioasa, nu cred ca e in discutie cat ar costa publicarea.
Poti incepe cu o baza de date free si oferi doar pozitii premium contra cost iar in timp sa ajungi doar la postare contra cost.
Agentiile sunt cele care platesc, propietarii merg pe: "cum? nu e mooka"?
1. Nisa nu prinde in ro, pentru ca exista ofera mica si cerere mare. Orice propietar inchiriaza in maxim 2 sapt. Ce ramane gol, e cu "bube" sau pret absurd.
Cauti o garsoniera ok? Nu gasesti! Cele disponibile sunt doar supra-evaluate sau junk, asa ca stai zi de zi sa pescuiesti una ok. Orice locatie ok se inchiriaza instant! etc.
Am incercat eu (acum 4 ani) un proiect similar si am observat fix acest detaliu important! Ce e live e junk!
2. agentiile ofera siguranta. Proprietarul scapa de stres la costuri 0. Se adauga anuntul, il preiau 10 agentii, il suna in 5 minute, poze, oferta, pretul creste! Agentia incaseaza, propietarul incaseaza, chiriasul e singurul care plateste.
Agentia are anunturi peste tot unde "se vinde" si plateste lunar abonament. Proprietarii care/ce vor fara agentie se lecuiesc dupa 3-4 inchirieri si ajung tot la agentii.
3. e o piata saturata cu zeci de site-uri, e absurd sa incerci sa faci un proiect (dupa 1 si 2) fara sa ai 2-3 ani cu pierderi majore (bugetate). Ca sa ce?
Daca ti-ai propus un venit "cat de cat", atunci poate... Dar online iti ofera posibilitati nelimitate si nu vad "inovatia" pe piata din ro pe nisa asta.
Iar cu obelix, toti pierd din trafic si "vanzari".
Off: acum 3 ani aparuse un proiect nou, titirez parca, cu ceva investitie. N-am mai auzit nimic de el...
Ultima modificare făcută de Tom; 11th April 2015 la 01:39.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.