Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Plata in avans la SERVICII

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    sau, ca in orice tranzactie, faci un contract; in cazul asta toata lumea are asigurarea de care are nevoie si plata se poate imparti (o bucata la inceput pentru confortul prestatorului si o bucata la final pt confortul beneficiarului);
    Asta e asa in teorie, cati crezi ca declara veniturile de pe un link sau de pe un advertorial? Cum fac contract? Il trimit prin curier sa semnam ambele parti? Prin fax?

Merita efortul pentru 5-10-20E, suma standard in cele mai multe cazuri?

Sa-l inregistrez si la notar pentru data certa? Sa il dau in judecata pentru 5E neplatiti sau ca mi-a trimis articolul dupa o luna?

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Merita efortul pentru 5-10-20E, suma standard in cele mai multe cazuri?
    daca nu merita efortul.. iti asumi consecintele;
    personal, am ajuns la concluzia ca efortul de a face hartii de fiecare data e mai mic decat costul pe care il am cand o intelegere "pe messenger" se termina prost;
    eu nu prestez un serviciu unui client nou fara sa incasez un avans si nici nu platesc un serviciu cu toti banii inainte (fara sa am si o hartie pe langa);

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    sau, ca in orice tranzactie, faci un contract; in cazul asta toata lumea are asigurarea de care are nevoie si plata se poate imparti (o bucata la inceput pentru confortul prestatorului si o bucata la final pt confortul beneficiarului);
    Si daca nu-ti plateste cei 3-5 euro il dai in judecata? Am multi clienti care de exemplu prefera sa dea comision la paypal ca sa poata face apoi disputa, dar am si clienti care dau 2 euro si uita de comison, iar cand le zici, prefera sa le returnezi banii. E o intrega "teorie a chibritului", cel mai bine este sa deschizi ochii de doua ori au sa risti.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Si daca nu-ti plateste cei 3-5 euro il dai in judecata?
    exista o lege care spune ca inca din prima zi de interziere la plata se adauga o penalizare de 40 de euro;
    in plus, o sa fie obligat sa iti plateasca si cheltuielile de judecata, deci nu te costa mare lucru sa il dai in judecata atunci cand ai lucrurile in ordine;
    daca pentru 3 euro oferi un serviciu (in care e inclus deja si un cost de comunicare cu clientul - ca altfel nu se poate), nu cred ca pentru penalitati de min 40 de euro nu pui mana pe telefon sa suni un avocat;

oricum, deja cred ca mergem in extrema cu cazurile astea (o afacere in care iti taxezi un client cu 3 euro dupa ce ii prestezi serviciul nu mi se pare sustenabila), insa principiul de care spuneam mai sus se pastreaza: ori faci lucrurile cum trebuie facute.. ori iti asumi consecintele;

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Netul, Bogdan Calin, aveti dreptate 10K pentru voi, de aia prefer sa cumpar.

Maldinii, nu am dat nici un nume bad in acest topic, am vazut alti useri care se plangeau de servicii si ca au fost tepuiti.

Am primit cateva mesaje in care m-au intrebat utilizatori de pe forum daca nu am fost multumit de servicile lor, eu aici ma refeream la pachete de servicii, sunt foarte multi useri cu care am colaborat si am fost foarte multumit. Nu iti da teapa cand cumperi un articol, toti cu care am colaborat au cerut banii dupa ce am vazut articolul si m-au intrebat daca am fost multumit de el, problemele apar la servicii sau pachete care se deruleaza pe o perioada mai lunga.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

in ultima perioada lucrez in 90% din cazuri, daca nu mai mult, cu plata in avans. am primit pana la 4000 RON in avans. culmea, de la cineva din afara forumului. acest lucru m-a motivat si mai mult, am tras tare si am mai incheiat cateva intelegeri cu el. nu inteleg de ce te-ai grabi sa-i tragi cuiva teapa in loc sa-i golesti portofelul oferindu-i in schimb serviciile tale.

s-a intamplat in cateva randuri sa si intarzii cu articolele. chiar de curand. am oferit vreo 4 articole in compensatie si a "trecut".

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    nu inteleg de ce te-ai grabi sa-i tragi cuiva teapa in loc sa-i golesti portofelul oferindu-i in schimb serviciile tale.

s-a intamplat in cateva randuri sa si intarzii cu articolele. chiar de curand. am oferit vreo 4 articole in compensatie si a "trecut".
    Imi place cum gandesti

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Personal am colaborat si colaborez cu foarte multe persoane atat pe seopedia cat si din afara din ambele posturi, atat cea de vanzator cat si cea de cumparator. Intarzierile sunt inevitabile uneori. Personal consider ca cel mai important lucru in asemenea momente este comunicarea. Poate tocmai de aceea nici nu am intampinat pana acum nici un fel de problema. De fiecare data am rezolvat amiabil o potentiala problema generata de intarzierea livrarii unui serviciu. Comunicarea este o necunoscuta pentru multi dintre cei de pe aici, nu dam nume, ca nu este frumos. Trist dar adevarat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Robyroy, daca iti aduci aminte, m-am rugat de tine sa iti dau banii in avans, nu?
    Intarzierile se accepta, eu ma refeream sa aiba grija si sa fie atenti la tepe.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Robyroy, daca iti aduci aminte, m-am rugat de tine sa iti dau banii in avans, nu?
    Intarzierile se accepta, eu ma refeream sa aiba grija si sa fie atenti la tepe.
    @Felix, da, stiu acest lucru si in nici un caz nu faceam referire la tine. Dimpotriva, a fost o reala placere sa colaboram. Din pacate multi nu inteleg ca piata online in Ro este atat de mica incat o singura dovada de neseriozitate pune la pamant o reputatie dobandita cu multa truda. Si e pacat acest lucru.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. plata adsense
    De anubis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2012, 11:53
  2. Plata prin SMS
    De Prometeu în forumul Utile
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th March 2011, 22:41
  3. Plata prin SMS
    De Voislav în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 34