Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Scriu articole unice de calitate superioara

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.081
    Putere Rep
    61

Implicit Scriu articole unice de calitate superioara

Pentru a putea face fata competitiei in domeniul web, designul atragator al unui site reprezinta o mica parte din formula succesului. Cealalta parte, majoritara, care poate face diferenta intre un website cu notorietate, bine respectat si unul care se pierde rapid in anonimat, este continutul.

Astfel, vin cu un serviciu calitativ de content writing doar in limba romana, disponibil in doua variante:

Generalitati:

- articolele vor indeplini toate cerintele si pretentiile dvs;
    - articolele vor avea continut unic, o exprimare coerenta si vor fi scrise corect d.p.d.v. gramatical;
    - ele vor fi livrate in format HTML, vor include H-uri, bold-uri etc..
    - primul articol va fi livrat in maxim 3 zile, iar urmatoarele vor fi livrate la diferenta de minim 2 zile unul fata de celalalt;
    - articolele sunt scrise de 2 fete care lucreaza pentru mine si pot aborda aproape orice subiect, dar exista posibilitatea ca unele domenii sa fie peste puterile noastre, caz in care va vom refuza politicos.

Varianta 1 - articole pentru imbunatatirea/imbogatirea continutului pe site-urile dvs

Mentiuni:

• ele pot fi articole informative, review-uri, sfaturi sau tutoriale, topuri, interviuri sau articole tip stire
    • articolele vor fi atent formatate si vor contine informatie calitativa, astfel incat cititorul sa-si formeze o imagine pozitiva asupra site-ului dvs.
    • la cerere, se pot publica pe site-urile dvs, impreuna cu o poza, link-uri incluse catre categorii/posturi/produse si se vor seta corespunzator metatagurile

Varianta 2 - articole ce sunt destinate publicarii in directoarele de articole (aici aveti lista directoarelor cel mai des utilizate de mine)

Mentiuni:

• in articole se vor introduce 1-3 link-uri (catre index, pagini interioare sau link-uri catre alte articole), in functie de necesitatile dvs si de conditiile fiecarui director de articole in parte
    • adaugarea in directoare de articole (la cerere si fara nici un cost suplimentar), se face la intervalele de timp preferate de dvs. (aprox 20 de directoare cu publicare instanta si aprox 20 de directoare la care se asteapta aprobarea articolelor)
    • unde directoarele o permit, se vor seta corespunzator metatagurile

Portofoliu:

Exemple de articole pe nisa turism: aici, aici, aici, aici si aici.

Exemple de articole pe nisa feminin: aici, aici, aici si aici.

Exemple de articole tip stire, tip interviu, topuri, review-uri, sfaturi peste sfaturi si altele.

Preturi:

- 30 ron/articol de 500 cuv, cu comanda minima de 4 articole.
    - 35 ron/articol de 700 cuv, cu comanda minima de 4 articole.

- Accept PayPal sau transfer bancar. Plata se face in avans.
    - la comenzi mai mari de 20 articole se poate oferi factura fara TVA;
    - la 10 articole comandate, pretul devine 27 ron, respectiv 32 ron

Pentru inceput se ofera doua pachete a 4 articole de 500 cuvinte la pretul de 50 ron primilor doi useri cu reputatie minima de 5 patratele verzi, useri de la care doresc un review detaliat cu privire la calitatea articolelor, procesul de publicare, seriozitatea mea si/sau alte detalii.

Si datorita faptului ca am fost contactat pentru serviciul meu de content writing si de catre membrii non Seopedia, acestia ma pot contacta cu incredere si pe SeoAds.org

Orice alte detalii numai pe PM. Doresc pastrarea unui topic curat, numai cu comenzi, update-uri si review-uri.
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 8th March 2013 la 13:43.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

me, one
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    42

Implicit

Salut, chiar am nevoie de cateva articole pentru un site de diete. Vreau un pachet de 4 de 700 cuvinte. Sper sa fiu primul!

Ce rapid ai fost @robyroy
    Ultima modificare făcută de felix; 8th March 2013 la 13:23. Motiv: ...
    Studiu de caz pentru un magazin online

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.081
    Putere Rep
    61

Implicit

Salut Felix, din pacate nu esti primul, dar te numeri printre cei doi care beneficiaza de reducerea mentionata.

Va rog sa-mi trimiteti pe PM informatii amanuntite despre articolele dorite. Le voi face cat de repede posibil, iar apoi va voi astepta pe topic cu un review asupra calitatii articolelor.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    42

Implicit

Chiar cautam pe cineva sa imi faca un mic pachet de articole, oferta ta imi vine ca o manuse, iti dau ceva simplu de tot Vreau 4 articole despre "cetona de zmeura" un produs promovat de Dr Oz prin emisiunea lui, vor fii publicate pe unul din blogurile mele. Plata, in avans?

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.081
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Accept PayPal sau transfer bancar. Plata se face in avans.
    Da, plata in avans. Cetona de zmeura sa fie

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    42

Implicit

Am vazut mai tarziu, oferta este la articole de 500 de cuvinte, eu vreau 700 si platesc diferenta. Mersi.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    42

Implicit

Am primit astazi articolele, sunt multumit de ele, primul l-am publicat aici: cetona de zmeura Cred ca i-am dat o tematica destul de grea si s-a descurcat. Articolele le-am primit in format HTML, a fost o usurare la acest capitol, nu am avut de aranjat nimic, am pus doar cateva link-uri interne. Voi publica unu/saptamana si voi revenii cu link la fiecare. Plata a fost facuta, voi mai comanda si pe viitor. Mersi domnu Tony!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Am primit si eu articolele de la Tony si pot spune ca sunt incantat de calitate. Tema aleasa a fost una destul de grea, care necesita ceva munca de documentare. Deasemenea le-am primit gata formatate, ideal pentru cei care stau prost cu timpul. Un copy-paste si articolul e live. Un lucru la care personal eu tin foarte mult, articolele sunt 100% corecte din punct de vedere gramatical, ceea ce de altfel este un lucru normal pentru orice writter care se respecta. Recomand cu incredere serviciile lui Tony pentru cei ce doresc sa publice pe siteurile proprii informatie de calitate.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.081
    Putere Rep
    61

Implicit

@Roby & Felix: Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase, inseamna mult pentru mine sa vad ca munca imi este apreciata!

Intre timp, am luat o comanda de cateva zeci de articole si cateva comenzi mai mici.

Momentan pot onora doar comenzi mici, iar de comenzile mai mari ma pot ocupa numai dupa data de 1 aprilie.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole unice pe bloguri
    De Guess Who în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th January 2019, 16:40
  2. Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 21st June 2013, 11:24
  3. Scriu articole de calitate din domenii variate
    De bogdancercel în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 31st August 2012, 16:10
  4. [Scriu] Articole de calitate
    De danniel în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 29th July 2012, 13:02