Am colaborat si sunt super multumit. Sigur o sa mai colaboram.
Mersi de feedback puthre!
Doritorii ma pot apela acum si pentru comenzi mai mari.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Mersi Felix. Nu stiu de ce nu ai vrut poze acolo, eu sunt sigur ca ar fi dat bine.
Oferta e valabila in continuare!
Am colaborat si eu si sunt foarte multumit. Raport calitate/pret excelent. Recomand!
Am colaborat si sunt mai mult decat multumit, calitate superioara intr-adevar, dar care s`a lasat si cu rezultate pentru mine. Un pret foarte bun pentru calitatea oferita, timp de livrare rapid, modificari ulterioare facute astfel incat sa obtin ceea ce doresc. Toate bune, vom mai colabora si recomand cu incredere.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Va multumesc pentru sustinere baieti!
Valentino, luand exemplul tau, m-am gandit ca e o ocazie buna sa ofer si articole de 1000+ cuvinte.
Asadar, de acum inainte scriu si articole de peste 1000 cuvinte, cu aceleasi caracteristici ca celelalte, la pretul de 45 RON.
Pot lua comenzi, dar din cauza volumului mare de munca, acestea se vor programa dupa data de 15 mai.
Salut, am un site pe nisa de jocuri pentru care am deja 20 de articole de aprox 350-500 cuvinte, care ar fi pretul daca ti le-as da si te-ai ocupa doar de publicarea lor pe site-uri de advertoriale ?
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Dupa cum am mai spus si altor persoane, nu public articole scrise de altcineva pe directoarele pe care sunt autor.
Acele articole din directoare functioneaza pe post de portofoliu personal, nu-mi permit sa public articole care sa-mi coboare calitatea generala a articolelor mele.
Cei ce mai au ceva de intrebat sunt rugati sa o faca pe PM.
Multumesc!
Oferta inca valabila!, in aceleasi conditii ca pana acum!
Am colaborat si eu Tony. Articole de o calitate superioara, clar. Recomand!
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)