Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Plata in avans la SERVICII

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit Plata in avans la SERVICII

In timp, foarte multi useri se plangeau pe forum, am platit servicii si nu au fost onorate sau partial onorate.
    Nu mai platiti servicii in avans!
    Daca vrei sa cumperi 10 articole, incercati sa face-ti plata 1 la 1, trimite un articol, trimiti banii pe un articol, de ce sa platesti 10 in avans?
    Pentru orice alt serviciu, cum ar fii: seo, scripturi si altele, organizativa plata in timp cum avanseaza acel serviciu.

Vor lucra mult mai repede, motivati sa incaseze banii, odata luati banii in avans, le moare pofta de munca.

Acuma sub presiune, intarziere de 2 luni, va da-ti seama ce concentrare si chef v-a avea sa imi livreze articolele, calitatea lor sunt convins ca v-a fii slaba.

Concluzia finala: nu face-ti ca mine, ca veti patii la fel.

Vreau sa enumar aici cateva persoane cu care am colaborat si poti sa iti reglezi ceasul dupa iei, corectitudine si promtitudine 100%, intarziere 0%
    - Vezi Profil: Serban Cristian - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Oferta articole cu impact maxim in serp
    - Vezi Profil: AntonioTony - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Scriu articole unice de calitate superioara
    - Vezi Profil: robyroy - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM [Scriu] Articole pentru voi
    - Vezi Profil: Dan - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM nu am dat de post, revin cu link maine

Deci, atentie cu cine colaboratii!!!!!!!
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Felix, sfatul tau e bun, trebuie sa sufli si in iaurt, mai ales cand nu cunosti persoana, nu ai o colaborare veche cu el sau ai dubii in ceea ce priveste "onestitatea". Si eu iau plata in avans, insa mi se pare corect sa nu fiu platit pentru 100 articole in avans, cel putin la inceput, pana se convinge clientul ca merita sa investeasca.

Si da, prefer sa lucrez permanent cu cineva, decat sa am 100 de clienti ocazionali. Ai facut bine ca ai facut recomandari,asa lumea va avea cel putin orientativ termeni de comparatie.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    ...incercati sa face-ti plata...
    ... va da-ti seama ce concentrare si chef v-a avea sa imi livreze articolele, calitatea lor sunt convins ca v-a fii slaba.

.... poti sa iti reglezi ceasul dupa iei ...

Deci, atentie cu cine colaboratii !!!!!!!
    Offf, foarte greu cu limba romana..... Bine ca esti persoana care cumpara articole, nu "cea care le ofera
    Scuze, nu m-am putut abtine

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Offf, foarte greu cu limba romana..... Bine ca esti persoana care cumpara articole, nu "cea care le ofera
    Scuze, nu m-am putut abtine
    OFF: Am vrut sa-i zic si eu, dar poate se supara (el sau altii, ca-ntotdeauna).

ON: Plata in avans e buna, dar jumatate din ea, pe principiul asta merg. Cu cei cu care am colaborat des, nu e necesara plata in avans.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Se adauga imatei!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

si Mirciulica la neseriosi
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Parerea mea este ca este buna plata in avans, dar nu cu oricine. Nu mai poti avea incredere nici in "liniutele verzi". Depinde de serviciu, de omul care il ofera si bineinteles de tine, daca nu vrei sa risti, nu dai plata in avans, si daca persoana respectiva nu vrea sa iti ofere serviciul fara avans, nu cred ca e o problema atat de mare, are balta peste.

Eu am colaborat si inca mai colaborez cu Vezi Profil: AntonioTony - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM si i-am facut plata in avans si nu am regretat, e mai mare placerea sa lucrez cu el astfel.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    In timp, foarte multi useri se plangeau pe forum, am platit servicii si nu au fost onorate sau partial onorate.
    Nu mai platiti servicii in avans!
    Daca vrei sa cumperi 10 articole, incercati sa face-ti plata 1 la 1, trimite un articol, trimiti banii pe un articol, de ce sa platesti 10 in avans?
    Pentru orice alt serviciu, cum ar fii: seo, scripturi si altele, organizativa plata in timp cum avanseaza acel serviciu.

Vor lucra mult mai repede, motivati sa incaseze banii, odata luati banii in avans, le moare pofta de munca.

Acuma sub presiune, intarziere de 2 luni, va da-ti seama ce concentrare si chef v-a avea sa imi livreze articolele, calitatea lor sunt convins ca v-a fii slaba.

Vreau sa enumar aici cateva persoane cu care am colaborat si poti sa iti reglezi ceasul dupa iei, corectitudine si promtitudine 100%, intarziere 0%
    - Vezi Profil: Serban Cristian - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Oferta articole cu impact maxim in serp
    - Vezi Profil: AntonioTony - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Scriu articole unice de calitate superioara
    - Vezi Profil: robyroy - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM [Scriu] Articole pentru voi
    - Vezi Profil: Dan - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM nu am dat de post, revin cu link maine

Deci, atentie cu cine colaboratii!!!!!!!
    E ok sa fii atent cu cine colaborezi , dar nu ai dreptate cand vorbesti de presiune si nu plati in avans pentru ca nu e ok nici sa cazi in extrema cealalta de "client de evitat", pentru ca sunt si oameni seriosi care au principii, care nu accepta sa platesti tu cand ai chef ca sa "ii ai la mana" si sa mai ceri tu o mica modificare acolo, ca doar e nevoit sa o faca daca vrea sa primeasca banii .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Aici e vorba de o tranzactie: bani pentru servicii. Iar tu ai luat in vizor doar punctul de vedere al cumparatorului.
    Eu sunt dupa principiul ca cel care are o reputatie mai slaba e cel care trebuie sa lase de la el: adica daca eu ca si cumparator apelez la serviciile lui popescu iar popescu are 1 post pe forum atunci ii voi plati la sfarsit. Daca popescu are 50 de buline verzi peste mine si multi altii il recomanda atunci mi se pare corect ca eu sa fac plata la inceput.
    Platile esalonate sunt si ele ok, dar complica putin lucrurile si nu se justifica la sume mici.

Iar prin reputatie eu inteleg atat bulinele, cat si posturile de pe forum corect formulate si o atitudine de respect fata de altii. Da, eu verific si asta inainte sa bat palma.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Aici e vorba de o tranzactie: bani pentru servicii.
    sau, ca in orice tranzactie, faci un contract; in cazul asta toata lumea are asigurarea de care are nevoie si plata se poate imparti (o bucata la inceput pentru confortul prestatorului si o bucata la final pt confortul beneficiarului);

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. plata adsense
    De anubis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2012, 11:53
  2. Plata prin SMS
    De Prometeu în forumul Utile
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th March 2011, 22:41
  3. Plata prin SMS
    De Voislav în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 34