In timp, foarte multi useri se plangeau pe forum, am platit servicii si nu au fost onorate sau partial onorate.
Nu mai platiti servicii in avans!
Daca vrei sa cumperi 10 articole, incercati sa face-ti plata 1 la 1, trimite un articol, trimiti banii pe un articol, de ce sa platesti 10 in avans?
Pentru orice alt serviciu, cum ar fii: seo, scripturi si altele, organizativa plata in timp cum avanseaza acel serviciu.
Vor lucra mult mai repede, motivati sa incaseze banii, odata luati banii in avans, le moare pofta de munca.
Acuma sub presiune, intarziere de 2 luni, va da-ti seama ce concentrare si chef v-a avea sa imi livreze articolele, calitatea lor sunt convins ca v-a fii slaba.
Concluzia finala: nu face-ti ca mine, ca veti patii la fel.
Vreau sa enumar aici cateva persoane cu care am colaborat si poti sa iti reglezi ceasul dupa iei, corectitudine si promtitudine 100%, intarziere 0%
- Vezi Profil: Serban Cristian - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Oferta articole cu impact maxim in serp
- Vezi Profil: AntonioTony - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Scriu articole unice de calitate superioara
- Vezi Profil: robyroy - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM [Scriu] Articole pentru voi
- Vezi Profil: Dan - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM nu am dat de post, revin cu link maine
Deci, atentie cu cine colaboratii!!!!!!!

Răspunde cu citat