Salut. Am luat 2 domenii de la edomenii platite pe un an . Am realizat ca sunt inchiriate dar nu stiam ca nu am aces la schimbarea ns-urilor ma afecteaza cu ceva? Pot sa le hostez pe amandoua pe aceelasi host chiar daca nu le pot modifica ns ? Merci
Salut. Am luat 2 domenii de la edomenii platite pe un an . Am realizat ca sunt inchiriate dar nu stiam ca nu am aces la schimbarea ns-urilor ma afecteaza cu ceva? Pot sa le hostez pe amandoua pe aceelasi host chiar daca nu le pot modifica ns ? Merci
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Uhm, in primul rand, stiam ca plata domeniilor .ro se face pe viata.
Iar treaba cu inchirierea e cam hotie, mai ales ca nu poti schimba ns-urile (asta chiar nu inteleg de ce).
Pot face update la domeniu pe viata cand vreau. Faza cu nameserverele da, este aiurea si totusi stiti daca ma afecteaza cu ceva faptul ca pot schimba doar ipul? Pot adauga subdomenii?
Poti adauga subdomenii, dar depinde de hosting.
Si daca nu poti modifica ns-urile, nu poti schimba hosting-ul... (de fapt poti, dar trebuie sa te joci la dns records, si daca nu ai acces la name servere, nu cred ca ai nici la dns)
Ultima modificare făcută de aliens; 25th October 2008 la 20:41.
Cu toate că ştiam despre plata anuală pentru domeniile .ro, nu înţeleg cum de domeniile pe care le-ai cumpărat ţi-au fost defapt închiriate...
Cum de nu poţi schimba NS-urile?
Asa este peste tot si la xnet si la edomenii(de la care am luat si eu) Da, defapt este doar o forma de inchiriere chiar daca ai majoritatea drepturilor asupra lui. Totusi nu am primit niste raspunsuri clare asupra celorlalte intrebari.
Nu inteleg de ce nu le inregistrati direct de la rotld si apelati la reselleri.
Acum am facut-o din comoditate(pentru ca am putut sa fac plata online). Oricum sunt parteneri ROTLD si macar s-au tinut de cuvant: domeniul chiar a fost activat pe loc.
Am si eu trei domenii .ro de la edomenii, inchiriate cu 7 euro pe an.
A trebuit sa activez ceva "Remote DNS" la host si de acolo incolo totul mergea la fel ca si la orice alt domeniu. (In DNSAdmin am schimbat A records pe IP-ul hostului).
Subdomenii, altele merg in regula, asta nu depinde de eDomenii, depinde de host.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Da am avut destul timp sa testez si ,da, totul e ok. Sunt aceealtasi posibilitati. Cel putin pentru hostgator...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)