[Scriu] Articole pentru voi
Cum in ultima perioada am destul de mult timp liber, timp pe care de cele mai multe ori il irosesc frecand menta aiurea pe net, am luat decizia de a-mi etala veleitatile de content writter, tinand cont ca pe Seopedia cererea este destul de bogata.
Astfel, eu voi pune ceva bani deoparte pentru sarbatori si imi voi toca timpul intr-un mod util iar voi veti primi un set de articole de o buna calitate.
Ceea ce pot garanta, in eventualitatea unei colaborari sunt urmatoarele:
* Texte corect scrise gramatical, fara dezacorduri and shit. (voi face tot posibilul sa elimini inclusiv erorile gen typo, inerente unui asemenea job);
* Transferul dreptului de proprietate asupra articolului, in momentul livrarii, cu exceptia in care veti dori ca articolele sa fie publicate in reteaua mea de siteuri;
* Respectarea deadlineului asumat. In caz contrar, ma oblig sa livrez articolele pe care nu le-am putut livra in perioada de timp convenita cu o reducere de 30%;
* Mentionez ca articolele nu le voi incadra in categoria profi, vor fi in schimb texte scrise pentru useri, nu pentru motoarele de cautare;
* Pentru a elimina din start discutii cu privire la calitatea articolelor, pot oferi (evident, contra cost) un articol de proba, pentru a va face o idee cat mai ok asupra modului in care lucrez,
* Articolele vor fi redactate numai in limba romana, fara diacritice.
Pretul articolelor:
* Desi probabil nu voi fi cel mai ieftin (dar nici cel mai scump) pretul solicitat de mine este de 3.5 lei/ 100 de cuvinte.
* Comanda minima pe care o accept este de 3000 cuvinte (105 lei) care poate fi impartita dupa nevoile clientului (articole de minimum 150-200 de cuvinte) .
Plata pentru munca depusa va fi realizata astfel:
- In cazul in care cel care comanda articolele este un user cu vechime, cu o reputatie solida, va fi achitat un avans de 20% urmand ca diferenta sa fie platita la predarea intregului pachet
- In cazul in care cel care va comanda va fi un user nou, sau are o reputatie sa spunem mai mica, plata se va face integral in avans in cazul in care comanda are o valoare cuprinsa intre 100 si 500 lei. In cazul in care comanda este mai mare de 500 de lei, va fi achitat un avans de 50%, urmand ca in momentul in care jumatate din comanda va fi livrata, sa achite restul de bani.
- Daca se doreste publicarea articolelor direct pe siteurile voastre, pentru fiecare articol se mai adauga un cost de 1 leu / per articol, bani in care intra formatarea, adaugarea de pana la 2 foto, eventual interlinkingul cu articole related.
- Daca veti dori publicarea pe unul dintre siteurile din portofoliul propriu, la pretul fiecarui articol se mai adauga 10 Lei (articolul va contine maximum 1 link, eventual un al doilea catre o resursa related, sau catre un articol interior)
- Ca modalitate de plata, accept paypal, moneybookers sau transfer bancar.
Primii trei useri care isi vor manifesta dorinta de a colabora cu mine vor beneficia de o reducere de 30% la pachetele comandate, in schimbul unui review cat se poate de sincer.
Nisele preferate ar fi sport, fashion si cam tot ce tine de dame, recenzii, etc.
Voi refuza din start anumite nise obscure si deasemenea, imi rezerv dreptul de a nu accepta sa scriu pe nise care nu se muleaza pe profilul meu.
Ultima modificare făcută de Nichita; 30th September 2013 la 22:02.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!