Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: [Scriu] Articole pentru voi

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit [Scriu] Articole pentru voi

Cum in ultima perioada am destul de mult timp liber, timp pe care de cele mai multe ori il irosesc frecand menta aiurea pe net, am luat decizia de a-mi etala veleitatile de content writter, tinand cont ca pe Seopedia cererea este destul de bogata.
    Astfel, eu voi pune ceva bani deoparte pentru sarbatori si imi voi toca timpul intr-un mod util iar voi veti primi un set de articole de o buna calitate.

Ceea ce pot garanta, in eventualitatea unei colaborari sunt urmatoarele:

* Texte corect scrise gramatical, fara dezacorduri and shit. (voi face tot posibilul sa elimini inclusiv erorile gen typo, inerente unui asemenea job);

* Transferul dreptului de proprietate asupra articolului, in momentul livrarii, cu exceptia in care veti dori ca articolele sa fie publicate in reteaua mea de siteuri;

* Respectarea deadlineului asumat. In caz contrar, ma oblig sa livrez articolele pe care nu le-am putut livra in perioada de timp convenita cu o reducere de 30%;

* Mentionez ca articolele nu le voi incadra in categoria profi, vor fi in schimb texte scrise pentru useri, nu pentru motoarele de cautare;

* Pentru a elimina din start discutii cu privire la calitatea articolelor, pot oferi (evident, contra cost) un articol de proba, pentru a va face o idee cat mai ok asupra modului in care lucrez,

* Articolele vor fi redactate numai in limba romana, fara diacritice.

Pretul articolelor:

* Desi probabil nu voi fi cel mai ieftin (dar nici cel mai scump) pretul solicitat de mine este de 3.5 lei/ 100 de cuvinte.

* Comanda minima pe care o accept este de 3000 cuvinte (105 lei) care poate fi impartita dupa nevoile clientului (articole de minimum 150-200 de cuvinte) .

Plata pentru munca depusa va fi realizata astfel:

- In cazul in care cel care comanda articolele este un user cu vechime, cu o reputatie solida, va fi achitat un avans de 20% urmand ca diferenta sa fie platita la predarea intregului pachet

- In cazul in care cel care va comanda va fi un user nou, sau are o reputatie sa spunem mai mica, plata se va face integral in avans in cazul in care comanda are o valoare cuprinsa intre 100 si 500 lei. In cazul in care comanda este mai mare de 500 de lei, va fi achitat un avans de 50%, urmand ca in momentul in care jumatate din comanda va fi livrata, sa achite restul de bani.

- Daca se doreste publicarea articolelor direct pe siteurile voastre, pentru fiecare articol se mai adauga un cost de 1 leu / per articol, bani in care intra formatarea, adaugarea de pana la 2 foto, eventual interlinkingul cu articole related.

- Daca veti dori publicarea pe unul dintre siteurile din portofoliul propriu, la pretul fiecarui articol se mai adauga 10 Lei (articolul va contine maximum 1 link, eventual un al doilea catre o resursa related, sau catre un articol interior)

- Ca modalitate de plata, accept paypal, moneybookers sau transfer bancar.

Primii trei useri care isi vor manifesta dorinta de a colabora cu mine vor beneficia de o reducere de 30% la pachetele comandate, in schimbul unui review cat se poate de sincer.

Nisele preferate ar fi sport, fashion si cam tot ce tine de dame, recenzii, etc.
    Voi refuza din start anumite nise obscure si deasemenea, imi rezerv dreptul de a nu accepta sa scriu pe nise care nu se muleaza pe profilul meu.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 30th September 2013 la 22:02.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    39
    Posturi
    274
    Putere Rep
    31

Implicit

ti-am trimis pm.

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Odiv, check PM.
    @all, primele doua locuri cu reducere de 30% au fost rezervate.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Review: De onestitate, de calitate si de respectarea termenelor, cred ca toata lumea stie ca nu mai e nevoie sa discutam. Totusi, trebuie tinut seama ca livreaza articolele destul de repede, asa ca atunci cand comandati trebuie sa aveti plata deja pregatita

Despre felul in care scrie, pentru cei care nu au colaborat inca cu Roby, mie mi-a scris articolele asa cum am solicitat si pe nisa lui si pe alte nise, ba chiar mi-a gasit si subiecte interesante pentru unele articole, asa ca ii multumesc pe aceasta cale.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@Haos, merci fain.
    @all, cele trei locuri cu reducere de 30% au fost ocupate, drept urmare pentru viitorii colaboratori pretul este de 2.5 lei / 100 de cuvinte.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.335
    Putere Rep
    43

Implicit

- In cazul in care cel care comanda articolele este un user cu vechime, cu o reputatie solida, va fi achitat un avans de 20% urmand ca diferenta sa fie platita la predarea intregului pachet
    Si daca platest tot in avans?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Iti dai seama ca acest lucru nu ma deranjeaza catusi de putin . Oferta a fost conceputa pentru a oferi un minim de siguranta atat pentru mine, cat si pentru cel care contracteaza un set de articole.

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    39
    Posturi
    274
    Putere Rep
    31

Implicit

Sunt unul din cei 3 care au beneficiat de reducerea de 30% pentru articole.
    Astazi am ajuns cu Robert la jumatatea colaborarii si ma declar extrem de multumit. Seriozitatea de care da dovada si atentia la detalii il fac unul dintre cei mai buni writteri din care am colaborat, daca nu chiar cel mai bun!

Articolele, anume o prima transa de 50, sunt pentru FemeiOK.ro si chiar daca este barbat se muleaza excelent pe nisa feminina.

Il recomand cu cea mai mare placere!

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Ca sa nu mai deschid un alt topic, reactivez aceasta oferta. Am ceva ferestre pe care as dori sa le folosesc constructiv
    Singura mentiune este legata de pret. Noul tarif este de 3.5 Lei/ 100 de cuvinte. Comanda minima scade la 3000 de cuvinte (105 Lei) .

Primii trei clienti care comanda un pachet de peste 6000 de cuvinte vor avea un pret preferential de 3 Lei / 100 cuvinte.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    296
    Putere Rep
    28

Implicit

Am incheiat o prima etapa in colaborarea cu Robyroy (un set de articole) si sunt foarte multumit de seriozitatea omului si calitatea articolelor.
    Recomand!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [ SCRIU ] Articole pentru site-uri afiliate
    De Guess Who în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 19th March 2012, 14:59
  2. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th January 2012, 02:44
  3. Scriu articole pentru un site - nu conteaza nisa
    De kelt în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th July 2011, 18:23
  4. scriu articole pentru site-uri si bloguri FARA BANI !
    De Fabius în forumul Continut web
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd January 2008, 10:22
  5. scriu articole pentru site-uri si bloguri
    De Fabius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th December 2007, 00:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii