Scriu articole pentru site-uri de afiliate, dar nu numai. Nisa preferata este fashion ( tot ce tine de imbracaminte sau incaltaminte ).
Pretul per articol este de 0.5E si modele de articole le arat prin PM.
Va salut !
Scriu articole pentru site-uri de afiliate, dar nu numai. Nisa preferata este fashion ( tot ce tine de imbracaminte sau incaltaminte ).
Pretul per articol este de 0.5E si modele de articole le arat prin PM.
Va salut !
Ultima modificare făcută de Guess Who; 14th February 2012 la 13:51.
Mai multe detalii, despre lungime articol, alte conditii, etc
Eu as dori sa imi faci o oferta pentru Rochii elegante
Ti-am trimis PM.
Lucrez si pe alte nise, nu doar FASHION.
Lungime, un functie si de detaliile care sunt oferite si o parerea a mea despre acel ceva voi scrie.
As dori si eu un exemple pe PM.
Ti-am trimit Popa Flavian modele de articole prin PM. Mai lucrez si cu altii dupa forum si pe alte nise.
Oferta valabila.
Am inceput o colaborare, deja a scris 10 articole
O sa cumpar si eu un pachet de 10 articole pentru inceput, daca totul este ok vor veni si alte pachete de 50 si 100 de articole. Cand citesti acest post te rog sa imi dai un semnal pe mess.
Gata Maxz ti-am scris !
Oferta valabila.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In prezent lucrez cu doua persoane.
Te descurci si pe nisa it/gsm ?
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
da, am un site de telefoane Telefoane dual sim sau replici telefoane cu dual sim, aici gasesti telefoane ieftine .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)