In septembrie implementasem pe askme.ro platforma Rentabiliweb.

Sistemul se implementeaza simplu insa nu este deloc profitabil (macar la limita bunului simt).

2 chestiuni le consider extrem de neplacute:

1. Desi anuntasera (pe homepage-ul siteului) ca implementeaza plata pe sume mai mari (peste 3-5 euro) pana acum 2 saptamani nu o facusera, si cred ca nici acum. E neplacut sa ceri o plata pentru un produs digital de 10 euro si sa pui clientul sa trimita 3 sms-uri.

Ideea este ca una anuntasera pe site si alta se intampla in realitate. Sau poate ma insel ... si nu ma pricep eu...

2. La 3 euro un produs iti revin 35 centi. Intelg parteneriate "in sus".. dar in jos, spre comeciant sau client nu se uita nimeni.
Te doare inima sa vezi in zona de administrare 10 euro si sa stii ca in realitate sumele platite de clienti este de aproape 30... iarasi... poate nu inteleg mersul lucrurilor.

Oricum primul punct il consider cel mai neplacut. ... e putina reclama falsa.

Pe Mobilpay am cont, pana in prezent citind documentatia. Par interesante conditiile financiare, mult mai "profitabile".

As avea o sugestie pentru adminul Mobilpay: un fapt care ar putea "sa produca" si mai multi clienti ar fi crearea unor pluginuri pentru shopping cart-urile majore de pe piata care sa fie compatibile mobilpay.

Desigur, le poti implementa si singur, dar uneori un asemenea aspect m-ar face sa accept cu mai multa usurinta noua platforma.

Dezvoltarea unui plugin costa. E posibil sa creati un "premium user" care sa plateasca o suma (15-30 euro) pentru un asemenea modul. Nu e de preferat dar e o idee.

In proiectele viitoare sigur castiga paypal. Pe lista se afla si mobilpay dar depinde de shopping cart-ul ales. Implementarea in oscommerce, de exemplu imi pare dificila mai ales ca pentru mine este un hobby ...