Tocmai am primit un telefon de la un Gica, cica de la Impact Solutions, sa-mi faca site.
Buna ziua, "Expert Systems" ?
Nu, "A fost acum 7 ani"..
Probabil ca mi-a luat datele de la MCTI sau de la RC.
Tocmai am primit un telefon de la un Gica, cica de la Impact Solutions, sa-mi faca site.
Buna ziua, "Expert Systems" ?
Nu, "A fost acum 7 ani"..
Probabil ca mi-a luat datele de la MCTI sau de la RC.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu primesc tot felul de oferte rasuflate prin SMS. Cica atunci cand am semnat contractul cu Orange, am fost de acord sa ma spam-uiasca.
Nowadays, Gica face "Direct marketing" nu spam
@Cristi: Erau cumva din Cluj? Am primit si eu mai multe de acest gen...
@Tudi: Direct marketing = spam prin telefon, spam la usa, spam in casuta postala (fizica+virtuala) etc etc... Parerea mea... Atata timp cat nu accepti sa primesti, e spam, corect?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mi-a zis cineva care se ocupa de astfel de "spam", adica pe telefon, ca la ora actuala este cea mai buna metoda de "marketing", le bate pe toate celelalte.
Ce e rau pentru noi, este ca acest tip de spam o sa ia o amploare fantastica - tot tipul acela mi-a zis.
Deci tineti-va bine, asta e abia inceputul.
@Cristi se pare ca Clujul (sau Ardealul cumva) face la greu acest lucru - o sa va dati seama din accent.
Si eu primesc de la banci ; am primit de la un producator de tigari dar s-au potolit .
Ideea e sa nu va dati numerele de telefon (te aburesc cu motive marunte ca sa le dai numarul de telefon)
@arrasoft: Probabil, nu contest, doar intrebam, pentru ca primisem si eu un telefon, printre altele, de la o firma din Cluj.
PS: Sper sa n-ai nimic cu Ardealul.
@pgabriel's: departe de mine orice gand
de ce am zis asa, ma tot suna cineva (mai multi de fapt - de la mai multe firme), cu programe euro, investitii, burse, etc, dupa accent as putea zice ca sunt din acea zona, insa poate gresesc, e numai o parere a mea si normal ca nu se poate generaliza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)