![]() |
|
|
|||||||
| SPAM made in .RO Site-uri / persoane care fac spam in motoarele de cautare (cuvinte cheie ascunse, doorway pages) sau prin e-mail. Sa aratam lumii cine sunt. |
|
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Recent am observat o noua metoda de promovare realizata chiar de magazinul online care a castigat anul acesta gala premiilor ecommerce.
Intrati mai jos si va minunati si voi. aparatfotodigital.ro accesoriitelefoanemobile.ro navigaregps.ro cardmemories.ro monitorlcd.ro wwwtelevizorlcd.ro procesormemorie.ro detectorantiradar.ro hardflopydvd.ro serverpc.ro tastaturamouse.ro ecografe.com accesoriiperiferice.ro webcamera.ro aparataerconditionat.ro consumabilecartuse.ro videoproiectorul.ro cuptormicrounde.ro frigidercombina.ro combinafrigorifica.ro expresorfiltrucafea.ro mixerbucatarie.ro uscatorpar.ro ondulatorpar.ro masinadespalatvase.ro masinadespalatrufe.ro programpc.ro jocpc.ro sistemdeoperare.ro softantivirus.ro homecinemasound.ro Am cumparat si eu de la Marketonline, dar asta nu inseamna ca pot sa trec cu vederea situatia prezentata mai sus.
|
|||
|
|||
|
Lol astia chiar cred ca o sa aiba rezultate daca au domenii de genul asta...
neinspirata decizie.... |
|
|
||||
|
||||
|
Au mai si gresit hardflopydvd.ro, au mancat un p din floppy
|
|
|
||||
|
||||
|
Din ciclul "cum sa-ti futi brandul pentru un mic avantaj SEO". In capitolul urmator, invatam cum sa punem in footer text gri pe alb, mic mic mic.
|
|||
|
|||
|
nu e chiar noua forma asta de seo si dupa parerea mea se afla undeva intre black si white, e asa mai mult un fel de gray. se practica de foarte mult timp pe .com, am vazut cu ani buni in urma astfel de proiecte dar majoritatea se axau pe trafic rezidual, adica nu-si faceau concurenta pe cuvintele lor, ci pur si simplu faceau site-uri pe cuvinte cheie cu greseli de ortografie, astfel incat sa capteze si traficul din typo-uri.
exemplu: monitor lcd -> montor lcd, monitor ldc
|
||||
|
||||
|
eu nu inteleg. care e faza?
|
|
|
|||
|
|||
|
faza e ca oamenii si-au impartit site-ul in mai multe site-uri mici care sunt formate din categoriile site-ului mama. practic, pentru fiecare categorie din site-ul principal, au cumparat cate un domeniu separat, unde listeaza produsele din categoria respectiva... daca vrei sa cumperi, te duce inapoi la site-ul principal.
cu alte cuvinte isi fac singuri concurenta in speranta ca vor ajunge sa fie listati pe prima pagina din google si cu site-ul mama dar si cu copia fidela a categoriei.
keep dreaming... Last edited by crash : 24th October 2008 at 14:18. |
|
|
||||
|
||||
|
Pai si unde e noutatea? Eu primesc de ani buni astfel de proiecte, chiar si acum am trei clienti care isi doresc acest lucru.
PS: Toti au fost de talia e mag punct ro si au ditamai departamentele de marketing. Nu tin cont de costuri, unii mi-au cerut sa fac chiar cate un site cu domeniu propriu pentru fiecare produs. |
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa aiba succes domeniile trebuie sa fie gazduite pe host-uri diferite, clase de ip diferite si sa aiba owner diferit.
Google este registrar si are acces la bazele de date cu inregistrarile de domenii (vede vechimea, setarile dns, ownerul, etc). Daca algoritmii lui Google te prind cu cioara vopsita nu se stie ce se intampla. |
|
|
||||
|
||||
|
nu cred ca google are acces la baza de date rotld.. si siteurile nu mi se par spamiste.
o strategie seo foarte buna... |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|