@IRQ: daca ai citit posturile de mai sus sau in general posturile mele pe forumul asta, ai vedea ca nu sunt adeptul "mortii caprei vecinului" ba chiar m-am certat cu multa lume care lovea intr-un proiect cu rahaturi de genul "pfff, eu la banii aia puteam face mult mai bine". In primul rand capra mea nu se invarte in acelasi domeniu in care se invarte capra marketonline, deci sunt dispus sa nu fiu curios de capra lor, ba mai mult, sa ne lasam caprele sa se imprieteneasca daca vor.
E o chestie care mie mi se pare ilogica si care ii face pe ei sa arate ca o companie disperata. Vezi E-bay sau un alt magazin serios din afara sa practice asa ceva? Nu, stii de ce? Pentru ca lor le pasa de brand-ul lor.
Tehnica asta o folosesti pe un MFA, pe un site la care te doare in fund de brandul tau, nu la un site serios cum e marketonline. E un grayhat care pe un cunoscator il face sa zica "ingeniosi baietii", dar pe omul de rand il face sa se uite cu o spranceana ridicata. Iar exemplul tau cu radio-ul nu are o absolut nici o legatura cu subiectul analizat aici.

Răspunde cu citat