Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: O noua forma de SEO - Marketonline

Afișare hibrid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

@IRQ: daca ai citit posturile de mai sus sau in general posturile mele pe forumul asta, ai vedea ca nu sunt adeptul "mortii caprei vecinului" ba chiar m-am certat cu multa lume care lovea intr-un proiect cu rahaturi de genul "pfff, eu la banii aia puteam face mult mai bine". In primul rand capra mea nu se invarte in acelasi domeniu in care se invarte capra marketonline, deci sunt dispus sa nu fiu curios de capra lor, ba mai mult, sa ne lasam caprele sa se imprieteneasca daca vor.

E o chestie care mie mi se pare ilogica si care ii face pe ei sa arate ca o companie disperata. Vezi E-bay sau un alt magazin serios din afara sa practice asa ceva? Nu, stii de ce? Pentru ca lor le pasa de brand-ul lor.

Tehnica asta o folosesti pe un MFA, pe un site la care te doare in fund de brandul tau, nu la un site serios cum e marketonline. E un grayhat care pe un cunoscator il face sa zica "ingeniosi baietii", dar pe omul de rand il face sa se uite cu o spranceana ridicata. Iar exemplul tau cu radio-ul nu are o absolut nici o legatura cu subiectul analizat aici.

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

Asta e din ciclul ...mi-au murit laudatorii.
    Buna metoda, dar are efecte ? Macar la PR

Nu numai ca au muncit baietii la ele, dar le-au facut si niste seo la fiecare, adaugate in cateva directoare, un sitemap mic..., dar se pare ca unele site-uri numai raspund.
    public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;

blacksharkmedia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th May 2008
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Thumbs up

Mi se pare o aberatie sa porti o discutie exact pe aceasta "problema".

Pentru cei foarte buni la seo ca si intrebare care varianta este mai usoara in cazul in care ai 1 site si 100 categorii de produse: sa te chinui sa promovezi cele 100 de categorii, sa le faci ca subdomenii pe site-ul principal ca sa poata avea o cotatie foarte buna in google sau sa iti iei cate un domeniu dedicat fiecaruia?

Ca si avantaje, domeniul dedicat unui produs/segment de produse/servicii este net superior decat promovarii unui singur site pe 1000 de produse. Ai in primul rand keyword in numele site-ului, page title, etc.. sau iti poti promova acel produs/e in alt fel, folosind alta strategie fara sa fie influentata de domeniul principal

Iar din perspectiva google site-ul dedicat intotdeauna iese inaintea celui care are mii de categorii/produse, promovate o singura data prin campania de seo a site-ului principal.

Am observat ca daca nu ai ce face cauti nod in papura la capra vecinului, pana acum carcotasii cautau texte ascunse si sine stie ce tag-uri ascunse prin pagini sau tehnici black hat seo, acum s-au trezit ca deh' daca ai 10 domenii inseamna ca faci spam.

De curiozitate daca intrii pe protv dot ro care apartine de mediapro care are in portofoliu cateva zeci de reviste si alte site-uri, si alea intra la spam? ca din cate am observat si acelea apar in footer-ul site-urilor respective, si nu sunt putine!!!
    Ultima modificare făcută de blacksharkmedia; 19th February 2009 la 10:27.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca nu as fi lucrat pe magazine online nu ma bagam in seama dar asa, imi permit

Ca si avantaje, domeniul dedicat unui produs/segment de produse/servicii este net superior decat promovarii unui singur site pe 1000 de produse. Ai in primul rand keyword in numele site-ului, page title, etc.. sau iti poti promova acel produs/e in alt fel, folosind alta strategie fara sa fie influentata de domeniul principal
    Si ce faci cu domain trust-ul? Te chinui sa iti faci un brand, bagi mii, zeci de mii de euro in brand-ul respectiv care atrage la randul lui avantaje SEO si linkuri, ca sa faci ce cu el? Sa rankezi pe homepage cu 2-3 cuvinte cheie?

Folosirea de microsite-uri pentru ranking boost nu e noua, ba chiar se abuza de ea pe .com acum cativa ani. Acum insa cand Google taie PR-ul din linkuri intre domenii pe acelasi IP-uri, cand se taie valoarea linkurilor reciproce (care inevitabil apar in cazul microsite-urilor) si cand se pune din ce in ce mai mult accent pe domain-level-trust, noi ne-am trezit sa facem blackhat cum se facea pe .com acum 5 ani.

Nu zic, sunt cazuri in care o tehnica de microsite-boosting (semi-spam) poate fi logica, exemplul care il dai tu, cu un site mare cu mai multe proiecte sub tutela. Dar pentru un magazin online e crima impotriva logicii si a SEO-ului.

Dar in Romania, unde competitia e mica, merge orice. Bagati spam, da-l in p**a de brand creeat cu mii de euro.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 19th February 2009 la 16:32.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu nu inteleg de ce sunt multi care lauda "initiativa" celor de la market online.
    Dupa cum spunea si Tudi, chestiile astea se faceau de mult pe .com, o stiau toti, deic nu laudati "inovatia". Ca poate inca merge acum pe .ro e partea a doua, da nu va mai merge mult.
    Si daca fiecare de aici gandeste ca e ok, dimpotriva laudati, mi se pare ca intr-un an de zile fiecare cuvant din DEX va avea un domeniu si un microsite. Eu unul il sustin pe Tudi cu dezvoltarea brandului si promovarea paginilor interne si nu micrositeuri. Este ceea ce incerc sa fac acum si din cate am observat prin SERP brandu are intaiatate in fata micrositeurilor, asa ca ....

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Este ceea ce incerc sa fac acum si din cate am observat prin SERP brandu are intaiatate in fata micrositeurilor, asa ca ....
    Asa ar fi normal, insa pe .ro cum nu exista destula competitie, din pacate spam-ul merge, pentru ca e singurul care e relevant pe multe query-uri (vezi si cazul tag spam-ului facut de ziarele noastre online, care isi fac cate un tag din fiecare cuvant posibil - fiind singurii relevanti pe cuvintele respective si avand un domain level trust bun, e normal sa fie primii daca nu exista competitie).

Insa sa folosesti microsite-uri de spam pe .ro e ca si cum te-ai intrece la 100 de metri cu un olog, dupa ce in prealabil i-ai furat piciorul de lemn. Sigur, o sa castigi, dar laurii nu i-ai castigat.

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Dupa ce anu trecut au investit cam cel mai mult in advertising acu o dau in Penibil off afacerile solide din rromania duduie economia

nui nimic dupa criza asta se va face in mare parte curatenie asta e unu din cele mai bune lucruri ...

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

pana dispare criza o sa mai treaca ani.... si IT-ul din romania o sa scada mult

gherca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu tot am citit dar nam inteles care este problema

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O noua forma de spam?
    De dublutz în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 15th December 2009, 23:03
  2. Promotie Marketonline
    De alinalin0 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd November 2008, 00:47
  3. Google Bowling. O noua forma de spam?
    De Mezzu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 7th July 2008, 16:32
  4. Email spam: www.marketonline.ro
    De bluemamba în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 11th May 2008, 00:55
  5. Forma de plata
    De Bugas în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th May 2008, 21:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.