Am deschis acest Thread ca sa expuneti aici explicatii, informatii si cum poate fii evitat Google Bowling. Daca suntem in el cum putem iesii, chestii de genu asa ca puneti aici tot ce stiti![]()
Am deschis acest Thread ca sa expuneti aici explicatii, informatii si cum poate fii evitat Google Bowling. Daca suntem in el cum putem iesii, chestii de genu asa ca puneti aici tot ce stiti![]()
Ultima modificare făcută de Mezzu; 5th July 2008 la 12:32.
Te rog sa-mi dai un mesaj privat in care sa-mi spui noul tau username. Este inacceptabil cel curent.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
as avea si eu o nelamurire, ce inseamna google bowling?
multumesc!
nu este foarte complicat, totusi poti arunca un ochi aici: http://www.webpronews.com/expertarti...ld-do-about-it
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
nici eu nu stiam mare lucru despre tehnicile astea, adica termenul imi suna cunoscut, semn ca m-am lovit de el candva, dar nu imi aduceam aminte mare lucru, asa ca am dat un search pe google.
majoritatea articolelor pe care le-am gasit dateaza inca de prin 2005, dar nu am gasit nici unul mai nou. drept exemplu este chiar articolul de mai sus, care a fost scris in 10/27/2005.
deci, pana la urma exista sau nu exista google bowling? citeam mai devreme pe un site, ca matt cutts spunea ca nu e imposibil de practicat, insa e extrem de dificil.
keep dreaming...
simplu spus, tehnica este in felul urmator:
1. se alege un cuvant cheie putin folosit sau o expresite, de obicei cu conotatie negativa (exemplu: prostanacul, mocofanul, etc.)
2. se plaseaza pe diverse situri, bloguri, forumuri, directoare, etc. linkuri catre situl-tinta folosindu-se ca si anchor cuvantul ales la punctul anterior.
3. dupa ce google indexeaza acele pagini, la o cautare dupa cuvantul respectiv situl-tinta apare ca prim rezultat (sau printre primele), chiar daca nu contine acel cuvant in pagina.
exemplu concret: cautati pe google.ro cuvantul prostanacul.
rezultat: primul site din serps este blogul oficial al lui Mircea Geoana (am atasat print-screen).
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
E tare chestia !
Multa lume mai crede inca faptul ca internetul este un loc linistit , si aici se poarta razboaie in toata regula !
Mersi de explicatie meetzah. Deci practic tu dai relevanta unei pagini de pe site-ul tinta doar din anchor text. Imi cresc coarnele cand ma gandesc ce s-ar putea face. Da cred ca merge doar la site-uri fara concurenta, sau site-uri noi care inca nu au fost "categorized" inca.
Cheia e ca termenul ales sa fie unul destul de putin folosit, astfel incat sa nu fie un site sau o pagina mai bine facuta care sa fie optimizate pentru el. Daca exista o pagina optimizata pentru acel cuvant si care mai are si ibl-uri cu acel anchor, e foarte greu sa mai faci ceva.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Eu stiam ca ii spune Google bomb la chestia asta. Sau e una si aceeasi?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)