E veche chestia asta, o foloseam prin 2004 cand toata lumea facea experimente seo.
Blueyes ai dreptate, "Google bombing" se numea, alias googlewashing, alias google bowling. Wiki de citit
Singura chestie de discutat este legat de "detectabilitatea" acestui lucru. Ce te faci daca algoritmul G nu se prinde. Eu zic ca ai incurcat-o
Ultima modificare făcută de haos; 6th July 2008 la 13:49.
Tu ai descris tehnica folosita pentru "Google bombing"
GoogleBowling are ca scop final activarea sandbox-ului pentru site-urile concurente.
Deci spam-uirea site-ului concurent cu link-uri de proasta calitate? Sau ce anume ar presupune.GoogleBowling are ca scop final activarea sandbox-ului pentru site-urile concurente.
eu ma gandesc cine naiba ar investi timp in asa ceva. sa zicem ca intr-adevar s-ar putea realiza, ce rost are sa-l dai jos pe ala din cautari, daca in locul lui intra altul si nu tu. ce faci atunci? o iei de la zero si pt noul concurent? si tot asa la nesfarsit pana ajungi primul in lista?
eu zic ca nimeni nu pierde atat timp cu atata munca si pt nimic sigur pana la urma. mai bine investeste un jumate din eforturi in site-ul lui si sigur in timp o sa depaseasca site-urile concurente.
keep dreaming...
Da, si eu tot de "google bomb" stiam.. inca un exemplu clasic din .ro: termenul lingau.
Din articol am inteles ca "google bowling" inseamna penalizarea site-urilor concurente pt. ca primesc multe incoming links intr-un timp scurt, linkurile acestea fiind cumparate de catre tine.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)