Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Google Bowling

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    37

Implicit Google Bowling

Vreti sa va "distrugeti" concurenta ?)
    Sunt curios daca chiar exista oameni care implementeaza asa ceva, e foarte multa munca, nu ar fi mai usor sa depui timpul/efortul pentru a ajuta site-ul tau ?
    Ultima modificare făcută de inSecure; 12th April 2009 la 03:31.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

depinde de concurenta De exemplu eu am pierdut multe nopti sa dau wikipedia jos din SERPs si i-am scazut de pe #1 pe #4 pentru un cuvant cheie destul de popular. Am si luat la rand blogurile si forumurile de unde erau linkati si unde s-a putut am adagat si linkul meu bine anchorat.... I-am scazut si pe ei si in felul ala m-am crescut pe mine.

Wikipedia de exemplu are un internal linking foarte bun si daca gasesti toate paginile care linkeaza pagina cu ranking foarte bun pentru cuvantul cheie pe care-l targetezi si daca editezi articolele si scoti linkurile catre pagina respectiva usor usor o sa-si piarda din ranking. Bine, trebuie facuta treptat si cu simt pentru ca daca baneaza tot contul se reseteaza toate schimbarile facute. Poate o sa explic mai pe indelete ce se face intr-un articol curand daca am timp.

Cat despre alti concurenti... as zice si eu ca e mult mai bine sa te concentrezi pe site-ul tau pentru ca daca ai un algoritm de link building foarte bine pus la punct si poti obtine mult mai multe linkuri targetate si related decat concurenta treptat ... ii poti depasi in timp lejer.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Ce e mai placut decat sa-ti invingi concurenta ? SEO inseamna in primul rand concurenta .Cu cat concurenta e mai mare cu atat SEO e mai frumos...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

si cu cat e mai mare cu atat esti mai mandru de realizarile tale cand reusesti macar un top10 acolo

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.578
    Putere Rep
    51

Implicit

sincer eu fac un research prin site-urile concurentei incercand sa le gasesc vulnerabilitati care sa ma ajute in vreun fel

oricum in majoritatea cazurilor e mai usor sa ai grija de site-ul tau decat sa ai "grija" de site-urile concurente
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Poate o sa explic mai pe indelete ce se face intr-un articol curand daca am timp.
    Asteptam articolul
    Da aveti dreptate, dar daca nu se poate si nu se poate, incerci si asa ceva ?
    Research faci, dar sa zicem ca e un concurent mult prea mare, atunci vei aplica aceste trick-uri? Si daca stiti si altele, AJUTATI Comunitatea ( share them )
    Ultima modificare făcută de inSecure; 12th April 2009 la 03:37.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    37

Implicit

Offtopic: Scuze ca redeschid topic-ul.
    Ca tot vorbeam de google bowling, am ajuns pe locul 6 pentru un cuvant cheie, dar exista un site " studentie.ro " care e inainte mea pentru acest cuvant. Cum sa reusesc sa il bat ? Avand in vedere ca are PR 7 .
    Nosfer tu vorbeai de wikipedia, cum ai reusit ? ( mai detaliat )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Bowling. O noua forma de spam?
    De Mezzu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 7th July 2008, 17:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •