a primit cineva spam pe telefonul mobil prin sms ?
eu am primit sa cumpar nu stiu ce subdomenii ... cica o noua extensie pentru Romania im.ro
![]()
![]()
ce sunt in stare unii![]()
a primit cineva spam pe telefonul mobil prin sms ?
eu am primit sa cumpar nu stiu ce subdomenii ... cica o noua extensie pentru Romania im.ro
![]()
![]()
ce sunt in stare unii![]()
e vorba de ro.im .... nu im.ro. ...
Eu chiar sunt curios daca o s fie cineva destul de idiot sa isi ia un domeniu de genul domeniu.ro.im
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Am avut o discutie telefonica cu cei care administreaza acel domeniu. Ca de fapt asta este.
Sunt ok, si sunt oameni seriosi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pentru mine ori sunt foarte naivi ori sunt foarte hoti. Altfel nu vad cum spera sa atraga lume cu un domeniu din Insula Man
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
si eu am primit de la edomenii mesajul asta pe tel.. si pe mail. ziceau ca au vandut 2000 de domenii ro.im
apropo de spam sms.. am primit si de la milka (marmota)
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
m-am uitata de curiozitate pe edomenii.ro la jocuri.ro.IE stiri.ro.IE ziare.ro.IE masini.ro.IE anunturi.ro.IE deja sunt luate
incepe lumea sa le ia ptr colectie![]()
este cu dus si intors acest sms spam. legat de cei care au primit de la marmota sms poate au participat vreodata la un concurs si asa au telul vostru. Hai sa va explic cam cum e la mine. In vara am participat la concursul marlboro, am castigat diferite chestii si automat cand ridici premiul te intreaba datele tale printre care si telu, si cand semnezi de fapt nu stii ca semnezi ca esti si de acord sa primesti informatii pe tel din partea lor. La fel acum 2 zile am luat un bax de cola din carrefour si am "castigat automat" 3 pahare. Cand am ridicat premiul am completat pe o lista numele, telul si am semnat, automat primesc acum si de la ei me mob info. La fel si cu concursurile cu trimite codul din ambalaj la nr X, la fel este, odata trimis esti in baza lor de date si te spammuiesc. Mentionez ca nu am incercat sa vb cu vreunii sa ma scoata dar nu se stie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)