salutare
cine a incercat plata unor servicii online prin sms si care ar fi cea mai buna firma pt astfel de servicii ??
salutare
cine a incercat plata unor servicii online prin sms si care ar fi cea mai buna firma pt astfel de servicii ??
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Cei de la trafic.ro au apelat la serviciile mobilpay.ro
Mai multe nu stiu...eu unul nu folosesc momentan...
da.. ei cer 10 eur le este rentabil, eu vreau sa cer mai putin 1 - 2 eur , iar la majoritatea firmelor sunt mari comisioanele
pentru sume asa mici, comisioanele sunt prea mari, parerea mea e ca nu se merita
vroiam si eu odata sa folosesc un astfel de serviciu pentru sume mici si am renuntat
comisionul era fix intre 1-1.5 euro
paypal nu foloseste destul de multa lume in Romania si nu are rost implementat
plata prin sms ar fi ideala, dar nu la asa comisioane , pt ca la urma e munca noastra nu a procesatorilor de plati care vor de la 50% in sus...
daca gasesti cu 50% sa fi fericit
Pare cel mai rentabil dupa descriere.Pentru toate platile realizate prin intermediul serviciului PlatiprinSMS.ro se percepe un comision fix de 1.20 Euro pentru fiecare tranzactie reusita, indiferent de valoarea acesteia sau de numarul de tranzactii efectuate intr-o perioada de timp. Ce inseamna asta : dintr-un tarif de 10 Euro vei incasa 8.80 Euro (transformati in RON la cursul oficial), valoare pe care o vei factura companiei TELEMEDIA CONSULT SRL, operatorul serviciului de plati cu telefonul mobil, PlatiprinSMS.ro. Tarifele nu contin TVA.
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)