Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Magazin Online

Afișare hibrid

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Dupa unele raspunsuri de mai sus ar rezulta ca daca n-ai lucrat in vreun magazin online, dai fail oricum, ceea ce e total aiurea. Totul are un inceput, atat timp cat iti permiti investitia si nu te astepti sa faci mii de euro dupa primele 2 luni, totul are un inceput. Poate iti va merge din prima, poate nu, asta depinde doar de tine, dar nu cred ca nimeni s-a nascut invatat in online, oricine poate deschide un magazin online atat timp cat se gandeste realist la cifre, la munca, la investitie si se gandeste sa munceasca serios.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Dupa unele raspunsuri de mai sus ar rezulta ca daca n-ai lucrat in vreun magazin online, dai fail oricum, ceea ce e total aiurea. Totul are un inceput, atat timp cat iti permiti investitia si nu te astepti sa faci mii de euro dupa primele 2 luni, totul are un inceput. Poate iti va merge din prima, poate nu, asta depinde doar de tine, dar nu cred ca nimeni s-a nascut invatat in online, oricine poate deschide un magazin online atat timp cat se gandeste realist la cifre, la munca, la investitie si se gandeste sa munceasca serios.
    Pai stai linistit ca nu o sa investesc aiurea 6 luni de zile de munca ca "sclavul"(nu chiar ca sclavul, dar oricum departe de casa si nu multi stiu), asta-i si motivul pentru care ma informez din timp...

Mai am vreo 1 luna pana plec iar din tara, iar in fiecare luna o sa investesc 100-200 euro intr-un site de afiliere cum a zis si Eradu. Cum nu o sa am timp foarte mult sa lucrez eu la ele, voi plati oameni care sa scrie articole, advetoriale and so on... Bineinteles oamenii cu care voi lucra vor fi de pe seopedia.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Magazin Online
    De Pîrvan Marian în forumul Utile
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th March 2012, 23:18
  3. LE cu un magazin online
    De cristi_kenzo în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th February 2012, 20:20
  4. Magazin Online vs Magazin Virtual