Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Magazin Online

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Question Magazin Online

Vreau sa-mi deschid peste sase luni/un an un magzin online... dar vreau sa ma informez din timp, cam ce script pentru magazin sa aleg, daca este unul intradevar bun si-l recomandati sau nu merita si mai bine caut o firma/ un programator care sa-mi faca?

Cam ce buget ar fi nevoie pentru un magazin online?(cu tot: site, servicii, stoc produse, +cativa oameni sa posteze pe blog, affiliate manager) Ma gandesc sa investesc undeva in jur la 5k -10k euro.

Nisele pe care-mi doresc un magazin online sunt parfumuri si ceasuri. Credeti ca sunt nise profitabile?

Ca furnizori pentru magazinul cu parfumuri daca aleg sa-mi deschid unul pe aceasta nisa, am gasit un furnizor foarte bun, preturi si oferte gramada, pot aduga produselor un adaos de 100- 300%, iar la 200% sa fiu cu pretul sub competitie.

De ce firma am nevoie, un srl sau pfa?

Magazinul online vreau sa fie unul care sa fie acceptat in 2parale si sa fie unul dintre primele magazine online care-si respecta cu adevarat afiliatii.

Nu mi-am facut un set de intrebari, dar pe parcurs o sa postez lucruri unde nu sunt lamurit.

Mi-as dori foarte mult sa-mi spune-ti sfaturile voastre si poate chiar unele idei.

Va multumesc si fie ca toate ideile voastre sa prinda viata!
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 26th October 2012 la 14:31. Motiv: gramatica bato vina

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Un plan de afaceri bine pus la punct ai?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Salut,
    Un punct de plecare.. poate asa reusesti sa-ti faci si o lista de intrebari.

Vreau sa fac un magazin online serios!
    Ghid magazin online
    Magazin Online
    Presta Shop Vs Wordpress

Spor la citit
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Doar site-ul te ajunge cateva mii daca-l vrei bine pus la punct si cu un design cu care o sa iesi in evidenta.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu care e nivelul tau de experienta dar dupa intrebarile pe care le pui cred ca nu esti foarte avansat, eu ti-as recomanda sa ncepi cu siteuri de afiliere care au nevoie de investitie si know how mult mai mici si daca ti se pare ca te descurci acolo poti trece si la nivelul asta.
    Vezi cu parfumurile alea sa nu fie contrafacute/chinezarii, pentru ca un furnizor serios cu astfel de preturi isi gaseste multi distribuitori seriosi, nu te asteapta pe tine sa ii faci desfacerea in online. Valabil si pentru ceasuri.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post

Nisele pe care-mi doresc un magazin online sunt parfumuri si ceasuri. Credeti ca sunt nise profitabile?
    Cred ca iti pierzi timpu cu magazinele online. Daca nu ai avut un job in nisa respectiva, nu are sens sa te apuci. Doar lucrand intr-un magazin poti sa stii exact toate cheltuielile si toate problemele, care oricum cresc online.

Dar se pare ca tu nici macar nu ai habar daca nisele alese merg.

Banuiesc ca nici plan, buget sau macar un mic tabel in excel nu ai.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Adevarul e ca nu am experienta in acest domeniu, nu am un plan de actiune Dar acesta e si motivul pentru care am postat aici, iar demararea proiectului se va face peste sase luni, un an sau poate peste o perioada mai lunga. Vreau sa ma informez, iar seopedia mi s-a parut tot timpul un loc cu oameni inteligenti, de succes si care pot ajuta daca vor. Eu lucrez intr-un mediu total diferit de online, dar pasiunea mea este online-ul, iar in cativa ani vreau sa ma bazez in total pe online.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Dupa unele raspunsuri de mai sus ar rezulta ca daca n-ai lucrat in vreun magazin online, dai fail oricum, ceea ce e total aiurea. Totul are un inceput, atat timp cat iti permiti investitia si nu te astepti sa faci mii de euro dupa primele 2 luni, totul are un inceput. Poate iti va merge din prima, poate nu, asta depinde doar de tine, dar nu cred ca nimeni s-a nascut invatat in online, oricine poate deschide un magazin online atat timp cat se gandeste realist la cifre, la munca, la investitie si se gandeste sa munceasca serios.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

O afacere in online este mai dificila decat o afacere in offline, chiar daca in aparenta situatia este invers. In ofline ai inchiriat un spatiu cu vad, ai adus marfa si daca spatiul arata bine daca te-ai pozitionat bine pe piata. Si aici ai o marja de adaos, costuri, etc dar sunt mai usor de controlat.
    In offline ai facut site-ul, ai stocul si pana aduci vizitatori in magazin si apoi sa ii faci sa cumpere este cale lunga, panda si pinguinul stau la colt, stocurile costa, promovarea costa. Iar in online trebuie sa cunosti foarte bine marketing daca vrei sa ai o sansa
    Iar parfumuri cu adaos de 100-300% inseamna ca sunt contrafacute, asa ca trebuie sa faci buget si pentru un proces, avocati, amenda si chiar pentru o vacanta intr-o camera cu 20 de paturi

Se poate face in magazin online dar trebuie sa te pricepi macar la cateva chestii, peste 90% din magazinele online ce se deschid dau faliment in primul an, si din ce stiu eu tu nu prea te pricepi la nimic
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Dupa unele raspunsuri de mai sus ar rezulta ca daca n-ai lucrat in vreun magazin online, dai fail oricum, ceea ce e total aiurea. Totul are un inceput, atat timp cat iti permiti investitia si nu te astepti sa faci mii de euro dupa primele 2 luni, totul are un inceput. Poate iti va merge din prima, poate nu, asta depinde doar de tine, dar nu cred ca nimeni s-a nascut invatat in online, oricine poate deschide un magazin online atat timp cat se gandeste realist la cifre, la munca, la investitie si se gandeste sa munceasca serios.
    Pai stai linistit ca nu o sa investesc aiurea 6 luni de zile de munca ca "sclavul"(nu chiar ca sclavul, dar oricum departe de casa si nu multi stiu), asta-i si motivul pentru care ma informez din timp...

Mai am vreo 1 luna pana plec iar din tara, iar in fiecare luna o sa investesc 100-200 euro intr-un site de afiliere cum a zis si Eradu. Cum nu o sa am timp foarte mult sa lucrez eu la ele, voi plati oameni care sa scrie articole, advetoriale and so on... Bineinteles oamenii cu care voi lucra vor fi de pe seopedia.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 10:03
  2. Magazin Online
    De Pîrvan Marian în forumul Utile
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th March 2012, 00:18
  3. LE cu un magazin online
    De cristi_kenzo în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th February 2012, 21:20
  4. Magazin Online vs Magazin Virtual