24th March 2012, 00:17
3 out of 5 members found this post helpful.
Postat īn original de
pirvan.marian
Cu joomla ,m-am mai jucat, insa m-am gandit sa incerc osCommerce ori un cms dedicat magazinelor online.
Fratilor, nu va inteleg. Veniti aici, cereti sfaturi si pana la urma faceti tot cum va taie capul... De ce sa ne mai straduim sa iti dam sfaturi, daca tu ai dinainte ceva clar pus in cap ? Nu vreau sa te superi pe mine dar mi se pare ca pierdem timpul...
24th March 2012, 03:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat īn original de
pirvan.marian
Am decis sa incerc un script dedicat unui magazin online si m-am gandit ca poate cineva imi face o recomandare, eu nu am lucrat cu nici unul dintre script urile : magneto, osscommerce , asa ca ma gandeam ca poate imi povesteste cineva.
Daca consideri ca se pierde timpul, nu mai pierde timpul postand, nu vreau sa te superi pe mine.
este magento , nu magneto si oscommerce, da-mi pe mail marian si te ajut eu
24th March 2012, 16:38
0 out of 1 members found this post helpful.
Postat īn original de
Maldinii
este magento , nu magneto si oscommerce, da-mi pe mail marian si te ajut eu
La ultimele 2-3 mail -uri nu mi-ai mai raspuns.
Ti-am lasat un mail.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am aruncat o privire asupra catorva cms-uri, mi-a sarit in ochii PrestaShop, undeva in hader sub forma unor produse imi apare o imagine ce duce catre prestashop.com, are cineva idee cum scot aceea imagine,sau trebuie sa plates pentru a face acest demers?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
24th March 2012, 20:15
1 out of 1 members found this post helpful.
Parerea mea este ca te vei chinui mult prea mult pentru nimic cu un script destinat "comertului".
Magento, oscommerce si prestashop sunt scripturi destinate exclusiv comertului. Suporta multe produse si au functii destinate unui magazin online, functii de care tu nu ai nevoie.
Vei avea un script cu 10 functii din care vei folosi probabil doar 2-3.
Pentru un numar redus de "produse/pachete" un wordpress ar fi mult mai mai la indemana. Chit ca este vorba despre optimizare ori customizare.