Din pacate povestea ta ( in cazul in care exista ) este exceptia care confirma regula. Nu e vorba doar de mine care am experimentat mai multe magazine, dar imagineaza-ti ca am prieteni sau cunoscuti cu alte magazine si alte nise. De la 3 vanzari pe zi pana la 3-400 vanzari pe zi. Cum iti spuneam, peisajul idilic care il descrii tu, nu exista la nici un nivel. Poti sa ai tu managementul de cate stele iti doresti, curierii, clientii, furnizorii tai de marfa, ambalaj, etichete, etc vor fi vesnic o problema.
Apoi, discutia a plecat de la costuri, ti am subliniat in doua propozitii, esti foarte departe de realitate, ignori din start costurile de stoc, ignori "deranjul" dublu dat de 2 magazine, practic doar costurile abonamentul de net e acelasi, de rest, dublezi tot: telefoane, contabila, livrare, spatiu depozitare, angajati, consumabile,etc. De aici si indoielile mele ca ai fost implicat activ in vreo forma de magazin online ( la nivelul Romaniei, subliniez ). Sigur, observ caracterul motivational al postului, tendinta de minimalizare a unor factori negativi, etc. Dar nu esti ancorat in realitate.

Răspunde cu citat