Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cashout.ro - sistem afiliat in Romania

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit Cashout.ro - sistem afiliat in Romania

Buna ziua, astazi tocmai ce am citit despre noul site cashout.ro un nou site pe acelasi profil cu care ne'am obisnuit in Romania.

Site-ul este asemanator 2parale.ro iar pentru utilizatorii de acest tip de servicii m-am gandit ca ar fi buna aceasta informatie.

Urmeaza sa il testez zilele astea, o sa revin cu noi informatii.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

CashOUT este un serviciu online operat de catre InternetCorp Nu opereaza direct sistemul de afiliere si lucreaza in parteneriat cu 2Parale, cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania.
    Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Site-ul este asemanator 2parale.ro iar pentru utilizatorii de acest tip de servicii m-am gandit ca ar fi buna aceasta informatie.
    Nu vad asemanarea, poate e asemanator cu cashcow.ro
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

"Cu o mica exceptie: de fiecare data cand vrei sa vizitezi un magazin online trebuie intai sa intri in contul tau pe site-ul nostru si apoi selectezi magazinul preferat. Asta ne ajuta sa monitorizam cumparaturile facute prin intermediul nostru."

Nu are nicio asemanare cu 2parale. Practic primesti o parte din comisionul lor de afiliere.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    41

Implicit

De fapt ei sunt afiliati la 2parale si impart un procent din castig cu cei ce cumpara. Parca mai vazusem acum cateva luni un site identic.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Cum sunt atatea magazine care nu platesc toate comisioanele, ma gandesc..oare scot bani din buzunar ca sa-mi plateasca inapoi x% ?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Cum sunt atatea magazine care nu platesc toate comisioanele, ma gandesc..oare scot bani din buzunar ca sa-mi plateasca inapoi x% ?
    era clar ca sunt acoperiti in termeni si conditii, nu?

Cateva dintre cazurile, fara a se limita la acestea, in care Cashback-ul nu va fi operat:
    1) Primirea confirmarii unei tranzactii din partea partenerilor nostrii dar aceasta nu este asociata niciunui cont creat pe site-ul nostru (un caz posibil este cand nu sunteti logat in contul dumneavoastra); sau
    2) Daca tranzactia cu care cashback-ul este asociat este anulata; sau
    3) Daca tranzactiile sunt frauduloase sau facute in numele altei persoane, etc
    Cashback-ul este facut doar in momentul in care utilizatorul specifica in mod expres ca doreste acest lucru. Transferul se realizeaza catre utilizator doar in cazul in care suma acumulata in contul sau este mai mare de 50 de lei. Toate sumele sub 50 lei vor fi tinute in custodia Cashout.ro si sunteti de acord ca transferul sa fie facut doar in contextul in care acest prag minim este atins sau depasit.
    De asemenea, daca, din orice motiv, comerciantii parteneri nu ne fac transferul aferent comisioanelor inregistrate, intelegeti ca, desi vom face tot posibilul pentru a nu exista intarzieri, platile nu sunt olbigatoriu facute la timp. Nu vom putea fi considerati responsabili pentru niciun fel de intarzieri sau consecinte ale intarzierilor de plata. In orice moment, in cazul in care se impune efectuarea unei investigatii, ne rezervam dreptul de a suspenda efectuarea platilor pana la finalizarea respectivei investigatii.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Inseamna ca siteul asta e o vrajeala ieftina daca platesc procentul ala dupa 30-45 zile dupa cat verifica unii comisioanele...sau daca nu primesti procentul ala in caz ca faci o comanda normala.

Daca vor sa devina ceva serios, sa se gandeasca la niste contracte ceva, pentru a nu pica prost in cazul in care comisioanele nu sunt platite.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu vad rostul site-ului (mai ales daca primesti comision mai mic) din moment ce te poti afilia direct prin 2parale.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Nu vad rostul site-ului (mai ales daca primesti comision mai mic) din moment ce te poti afilia direct prin 2parale.
    Cred ca site-ul e destinat strict cumparatorilor, nu afiliatilor. Pana la urma ideea nu e una chiar rea, dar nici unica. Asa ca nu stiu ce rezultate vor avea.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@crt pai in cazul asta o sa-i dea afara din campanii, nu cred ca advertiserii vor accepta asa ceva.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Marketing Afiliat in Romania
    De danielbuca în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd March 2012, 14:43
  3. Marketing Afiliat pe Blogspot
    De B. Alex în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9