Salut, sunt la inceput de drum in ceea ce priveste marketingul afiliat cu site-ul din semnatura si as dori sa imi recomandati niste unelte sau tutoriale care m-ar putea ajuta sa pun pe picioare afacerea. Orice sfat este binevenit
Salut, sunt la inceput de drum in ceea ce priveste marketingul afiliat cu site-ul din semnatura si as dori sa imi recomandati niste unelte sau tutoriale care m-ar putea ajuta sa pun pe picioare afacerea. Orice sfat este binevenit
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
prima ar fi sa nu ai link-uri de afiliat pe main page, se pare ca google este suparat pe afiliati, al doilea sfat este sa pui descrieri unice la fiecare produs, si apoi sa incerci sa faci rost de link-uri bune
Balauta vorbesti prostii si ce-i mai rau influentezi oameni care-s la inceput de drum cu afilierea.
@B.Alex in primul rand nu recomand blogger/blogspot ca platforma. E mai simplu wordpress si pe langa asta 2parale are si un plugin care te ajuta sa adaugi produse din feedurile advertiserilor direct in articole. Poti astfel foarte usor sa ataci nisele care te intereseaza.
Daca vrei sa inveti cum merge marketingul afiliat poti sa citesti blogul 2parale unde gasesti multe informatii chiar si tutoriale, iar daca te descurci un engleza incearca forumuri dedicate affiliate marketing forum - Căutare Google
Asta ar putea sa-ti dea un start pt inceput. Spor!
Multumesc la amandoi de indicatii si sunt constient ca sunt bune, de asta am si adaugat la helpful postings pentru ca ajuta pe toata lumea nu numai pe mine. Subiectul topicului este unul mai larg si consider ca ar merita sa fie dezvoltat pentru "blogspotisti".
Eu am cerut niste indicatii pentru blogspot strict nu pentru toate modalitatile de a face marketing afiliat. Daca cineva vrea Lamborghini eu nu pot sa ii ofer detalii despre Ferrari, cam asa e si aici.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Si ce legatura are asta cu blogspot, wordpress sau joomla? Conteaza scriptul?
Crezi ca pe blogspot e alt fel de marketing afiliat? NU! E acelasi.
Deci inveti ce inseamna marketing-ul afiliat, apoi aplici tot ce ai invatat. Nu conteaza ca e blogspot sau wordpress...
Vand Advertoriale (pr 5)
@B.Alex cum zice si Vali D nu conteaza platforma pe care o alegi pentru siteul tau. Daca era totusi un blog facut pe blogspot.com sau blogger, sau wordpress.com atunci era sa zicem o discutie, dar tu ai domeniu separat iar ce pui pe el chiar nu conteaza pentru MA. Totusi cum spuneam e mai ok wordpress pentru functionalitate si supportul 2parale prin pluginul dedicat, dar esti liber sa alegi orice platforma vrei.
Banii vin din MA facut bine, adica alegerea unei nise bune, domeniu site, SEO etc, deci atentia ta ar trebui sa mearga acolo in primul rand.
Nu am dorit sa deschid un nou topic asa ca o sa scriu aici.
Cum pot adauga produse automat (sau cel putin sa nu inserez manual imagini, pret, link de afiliere si tot tacamul) cu ajutorul unu script sau widget pe platforma blogger ?
Eh, vezi? Exact ce spunea Morariu mai sus. Ti-a recomandat wordpress-ul pentru ca exista un plugin care face ce vrei tu.
Pe blogger inca nu am gasit, desi poate exista.
Vand Advertoriale (pr 5)
Mda, ai ajuns la unul din dezavantajele alegerii platformei respective. Nu exista vreun plugin pentru blogger si probabil nici nu va exista curand, dar daca stii programare poti folosi API-ul 2Parale prin care sa importi produse(imagini, descriere, pret, etc).
De asta ti-am zis de wordpress, pentru ca exista support si din partea 2Parale prin pluginul oferit ,dar si din partea altor persoane care dezvolta pluginuri asemanatoare. Stiu ca cineva de aici de pe forum a facut un plugin comparator de preturi tot pt wordpress si tot prin 2Parale si am mai vazut curand pe cineva care dezvoltase ceva la pluginul 2Parale.
Nu-i tarziu sa treci pe wordpress. Vad ca n-ai adaugat prea multe lucruri pe siteul tau,deci merita cat esti la inceput sa faci trecerea
E ok, cred ca am sa trec pe wp dupa indicatiile voastre.. Stiu scripturi pentru wordpress si ca este mai avantajos dar eu am incercat sa caut putin ajutor de la cineva care foloseste blogger, nu am intrebat ce e mai bun sau cum se face.
PS. Nu inteleg de ce acordati rep negativ fara sa stiti de la cine e si de ce. Macar eu am bunul simt sa imi argumentez deciziile pe care le fac. Mai mentionez ca nu am oferit niciun rep negativ pana acum pe seopedia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)