de putut sigur se poate. modelul promoat mai sus sufera doar prin faptul ca este expus cumva intr-un mod ideal. Matematic, da, este posibil sa se intample asa, functioneaza intr-o logica a cifrelor, singurul lucru care nu-mi place tine de competenta de a vinde ceva cumva diferit. Din cate inteleg modelul de biznis asta promoveaza: cel putin doua magazine cu profiluri diferite in care unul poate finanta cheltuielile, iar celelalt poate produce profit (bineinteles cele doua cumulate, nu gandite separat). problema cred ca intervine atunci cand ar trebui si pus in opera: ce fel de magazine, ce sa vanda? Cred ca un client (din ce in ce mai multi) este interesat si atras si de consultanta ce i se ofera, sfaturile pe care magazinul i le aduce pentru a-i valida o idee sau, de ce nu, a-l indrepta spre alt produs. In cazul acesta, cu cat nr. magazinelor este mai mare (si daca vorbim doar de aceeasi echipa) cu atat nivelul de competenta va fi mai scazut. Pentru inceput, la cifre mici, modelul poate fi functional, insa nu-i dau sanse de a ajunge intr-o zona remarcabila. Exact cum spunea si Kidu, la 10-20 de comenzi ne descurcam, dar mai departe? Cand stim ca "suntem pe cai mari" si decidem sa angajam competente?