Acum 1 an faceam angajari fix pe baza unui plan de afaceri, fie el si "nerealist". E un exercitiu foarte bun pentru oricine, doar trecand pe hartie (excel) poti realiza defapt cate "constante" omiti.
Nu stiu daca titlul e gresit, cat abordarea in sine. Solutia e solutie, idea e altceva. Iar daca nisa nu e publica, atunci postul e complet inutil. NU ajuta cu nimic pe nimeni, e doar pierdere de timp. Nu ma refer la dex, cat la date. Cred ca sunt cel mai mare agramat de pe forum, asa ca nu e cazul
Dupa cum nici nu toti oamenii fac afaceri. Unii scriu poezii. Geniala replica! Linkul din semnatura e blogul tau?
Nu vreau date exact, dar ma intereseaza datele efectiv, ca sa putem urmarii logica, matematica si planificarea. Cu un caz concret, fara nume de pers si firma, ai ajuta cu adevarat comunitatea. Cu scuze, nu ajuti pe nimeni, si mai mult ma faci sa te trec in categoria " povesti".
Da, orice plan e demolabil, dar spre suprinderea multora, suntem aici pentru proiecte online, si 80% dintre ele sunt identice. Difera nisa (poate

) si cateva constate! In rest, e usor de citit si analizat un plan de afaceri. Nu vreau sa-l faci, ca nu e necesar, dar un banal tabel in excel cu cateva date reale, costuri, investitie, amortizare, luni, ........(pe 1-2 ani), e usor.
Daca adaugi un astfel de tabel la postul tau, deja avem un subiect serios, si cu participarea celorlalti iese un schelet foarte benefic pentru oricine.
Dezvolta tabelu, cu calculele bazate pe postul tau, si-ti promit ca o sa participam cu totii la el (din experienta sau nu), iar topicul tau va aduce foarte multe beneficii tuturor celor care doresc sa-si deschida un magazin online. Pentru ca asta era intentia lui, nu sa scriem poezii! Corect?
Dar nu trece in tabel, vanzari si marketing, pana nu-mi explici diferenta, ca altfel "nu ma prind"!
Deal?
P.S. Nu am nimic cu tine, nici macar nu te cunosc, dar prefer oricand o discutie fie ea si polemica, care sa fie bazate pe date concrete (
SEO sau business). Oricum ai de la mine 10 +, pentru ca l-ai enervat pe Dan