Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu vad lucrurile cam asa: cand ii arati carpa rosie taurului stii clar ce va urma. De ce faci asta? N-are nici o importanta ca cel care agita carpa rosie este mai inteligent decat taurul si ca vrea sa arate ca este liber in cuget si simtiri. Toreadorii isi asuma ca pot fi calcati in picioare. Eu, ca simplu spectator, nu pot empatiza nici cu toreadorul, nici cu taurul. Unul este inganfat, celalalt este prost. Mie nu-mi place corida.

Cei de la Charlie Hebdo au mai avut o bomba in redactie. Se mai mira cineva ca acum au fost atacati? Nu este vorba de jurnalism si de libertatea presei, ci de starnirea taurului. De ce starnesti taurul? Pentru ca poti? Pentru ca vrei sa arati ce?

Este trist, exact ca atunci cand la corida toreadorul moare. Nu voiam ca toreadorul sa moara. Toreadorul si taurul pot trai linistiti, in pace, daca renunta la spectacol. Charlie Hebdo a vrut ca spectacolul sa continue. Trist.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post

Cei de la Charlie Hebdo au mai avut o bomba in redactie. Se mai mira cineva ..

Trist.
    Corect! Toreadorul si taurul pot trai linistiti, in pace, daca renunta la spectacol.

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •