@imagini Am vazut foarte multa lumea in situatia ta, am preluat multe proiecte in stare de putrefactie ce au trebuit rujate, coafate si vandute ca virgine, unul avand cod vechi de mai bine de 20 de ani (nu era un proiect web, bineinteles).
Pe langa ce ti-au spus ceilalti colegi trebuie sa ai in vedere ca nu am vazut cazul in care cineva a preluat un proiect si a apreciat intr-un mod pozitiv starea lui.
Asta din cel putin urmatoarele motive:
1) Proiectele care au fost incepute de mult si de altii nu par sa aiba o noima usor de inteles de cei care il preiau. Dureaza luni sau chiar ani pana intelegi ce au facut / vrut sa faca cei dinaintea ta. Iar cei dinaintea ta au fost mai multi si cu o gandire diferita intre ei. Unii au fost mai buni, altii mai putin buni. Totul pare o varza la prima vedere. Iar stadiul de "prima vedere" dureaza mult timp.
2) Proiectele vechi au trecut de obicei si printr-o perioada de dezvoltare organica, au trebuit modificate, adaptate, carpite pentru cerinte care inevitabil se modifica in timp.
3) Nu ai nici un motiv sa evaluezi pozitiv un proiect pe care il preiei. Totul e prost, a trebuit sa faci din rahat bici.

Acestea fiind spuse, nu inseamna insa ca ceea ce ai tu acolo nu e complet varza si nu ar putea fi mai ieftin sa fie rescris. Inseamna doar ca daca nu e varza, n-o sa afli asta niciodata de la cei care il preiau.