@emm
Ca o gluma, tu vorbesti chineza pentru mine si in pozitia mea sunt multi clienti. Programare obiectuala, structura modulara...Ok, ideea de baza am prins-o, dar gandeste-te ca eu sunt un client care a vrut sa dezvolte un proiect (o idee), nu programator. Tocmai de aceea cei ca mine apeleaza la o agentie web. Si aici revenim la sfaturile lui Tom...consultanta inainte de un proiect mediu sau mare.
@gratian
Ti-a raspuns Tom (care stie si proiectul in cauza). Dupa cum am spus, fiecare element trebuie livrat vizitatorului sub diverse forme, motiv pentru care se complica lucrurile. Ok, cu o structura bine gandita la inceput, totul era simplu acum. N-a fost sa fie, asa ca acum trebuie sa gasesc solutia optima si agentia capabila sa implementeze asta.
@puthre
Asa se intampla si daca chem un instalator care sa-mi repare caloriferele: pai cine v-a pus coturi de nu stiu ce fel, ca sunt varza? Pai tot dvs, acum 7 ani...silence!
Pana la urma nu sunt primul care continua sau o ia de la zero. Important este cum fac asta, pentru a evita alte situatii similare pe viitor.

Răspunde cu citat