Da si nu. Nu pot scrie pe cartea de vizita ca am facut cnn.com. Scriu ca am facut unsitevaidemamalui.ro. Si clientul ma judeca prin prisma acestuia. Eu, cand aleg o agentie, ma uit la ce proiecte au facut. Mai nou, ma uit si daca sunt bine pozitionate, pe langa alte aspecte. Facem abstractie de exceptii (site super - pozitionat prost sau invers, site prost - pozitionat bine).
Serios, tu ce ai face in locul meu? Facem abstractie de decizia logica si care tine de business. Privind strict dpdv al unui programator (sau ti-am gresit profesia?).
As angaja un om care sa se priceapa la programare cel putin la fel de bine ca cei din agentie ca sa nu fie usor de dus de nas referitor la costuri, care sa aiba acelasi interes ca tine si care sa fie interfata ta cu agentia.
El ar trebui sa aiba responsabilitatea proiectului in fata ta si deci si puterea de a alege / schimba cu ce agentie lucreaza daca considera ca situatia o cere.
Cu aprox 2000 eur pe luna probabil ca gasesti pe cineva adecvat, problema e sa fie de incredere, ideal un prieten sau o cunostinta. Deci as merge pe recomandari ale persoanelor in care ai incredere.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)