Postat în original de
Gratian Alinei
@imagini,
Eu aș merge pe un url scurt domeniu/hotel-miranda-hurghada, ce atâtea categorii? nimeni nu scrie în browser. Poți adăuga un path în susul sau josul paginii cu metatag-uri breadcrumb pentru cine vrea categorii și pentru snippet.
Dupa ce ai site-ul live, ai nevoie de seo si usability, fix acolo ai nevoie de categorii, navigare, links. Ai cel putin 5 tipuri de servicii, (sezur, circuit, last minute, croaziere, hoteluri, bilete avion, vacanta, etc) care necesita categorii similare (tara, localitate). Daca adaugi si ghid (restaurante, evenimente, cluburi, shopping, etc) mai ai inca o "tura" de categorii. etc.
Cand o sa ajungi la o strategie seo pentru un portal de turism, o sa intelegi ce zic.
-------------------------------------------
Un portal de turism este un catalog = ecommerce ( are integrate aproape toate functionalitatile utile pentru un portal de turism, restul se codeaza (ex: iframe sau web service bilete avion).).
Eu asa l-am inceput, nu sunt probleme de functionalitati, doar ca nu mai am timp si resurse pentru el, asa ca l-am oprit pentru un timp (mai indelungat).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.