Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Ai emigra?

Afișare hibrid

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Aş emigra? Am emigrat.
    M-aş întoarce înapoi? Nu. Cel puţin deocamdată... sub nicio formă.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Pana la urma prietenii nii putem alege, depinde de noi ce fel de oameni atragem in jurul nostru. Si eu am aut si am de a face cu lichele si opurtunisti, dar pastrez distanta. Pe mine ma preocupa spiritualitatea si prin asta "atragi" oameni mai de calitate langa tine. Oricunde am fost prin lume eu am "nimerit" in general doar oameni de calitate, dar vedeam si jigodiile
    ma refer la vecinii, colegii de la servici, oamenii la coada la oua, cei care stau langa tine la film, etc.

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Aş emigra? Am emigrat.
    M-aş întoarce înapoi? Nu. Cel puţin deocamdată... sub nicio formă.
    De curiozitate: unde?

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Personal as prefera tara in care se vorbeste limba mea, nu stiu asa imi place.
    As pleca in America si m-as muta, da, e cu totul altceva acolo si poti face bani usor daca esti destept.
    America e perfecta sa faci bani, sunt extraordinar de creduli si prosti, clientii perfecti. Dar nu m-as simti bine totusi, prefer Europa.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post

America e perfecta sa faci bani, sunt extraordinar de creduli si prosti, clientii perfecti. Dar nu m-as simti bine totusi, prefer Europa.
    Mie-mi place ca acolo se aplica "clientul nostru, stapanul nostru" . Poti sa cumperi si un covrig de pe strada dar te trateaza de parca esti cel mai important client. Toti stiu ca daca nu , ai alte zeci de "covrigarii" de unde sa alegi .
    La noi nu, dom'le , la orice serviciu, la orice produs, te trateaza de parca iti fac tie o favoare ca vei cumpara de la ei .

De ce totusi nu te-ai simti bine ? Sunt si oameni destepti cu care poti socializa, nu au prejudecati, open minded . In Europa daca zici ca esti roman, eh, nu prea merge, in America , abia daca stiu unde e (desi un boschetar m-a socat o data si stia foarte multe despre Romania).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Mie-mi place ca acolo se aplica "clientul nostru, stapanul nostru" . Poti sa cumperi si un covrig de pe strada dar te trateaza de parca esti cel mai important client. Toti stiu ca daca nu , ai alte zeci de "covrigarii" de unde sa alegi .
    La noi nu, dom'le , la orice serviciu, la orice produs, te trateaza de parca iti fac tie o favoare ca vei cumpara de la ei .
    M-am simti prost si in magazine din Spania si Italia, unde am fost tratat prost si vanzatorul era localnic, iar in alta parte am fost tratat regeste mai mult decat am platit si in romania, tine mai mult de oamenii cu care ai norocul sa te intalnesti

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

uh, nu m-as baga in germania/austria mi ar placea sa stau intr-o localitate mica, satelit marilor orase. atmosfera e idilica isi spala nemtii breakurile duminica, ies la un carnat si o bere, curatenia luna, aer curat.
    O prietena de a mea a fost saptamana trecut in germania la munte, si a ramas socata ca astia tundeau iarba pe dealuri si munti, sa arate perfect
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Berlin N-a fost cea mai buna alegere, planuiesc sa mai incerc o tara in anii urmatori.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Mie-mi place ca acolo se aplica "clientul nostru, stapanul nostru" . Poti sa cumperi si un covrig de pe strada dar te trateaza de parca esti cel mai important client.
    suntem la anii lumina de comertul si vanzatorii din america, nici restul europei nu se apropie.

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Berlin
    uh, nu m-as baga in germania/austria mi ar placea sa stau intr-o localitate mica, satelit marilor orase. atmosfera e idilica isi spala nemtii breakurile duminica, ies la un carnat si o bere, curatenia luna, aer curat.

Ma amuzam in ianuarie, in viena, erau -10 grade si era coada de 12 masini la spalatorie. Atentie, acolo e selfservice, iti aduci masinuta, bagi fisa sa o speli, iar stersul si interioarele le faci mataluta cu manuta. Nu am vazut spalatorii ca la noi, cu "argati"

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    Ca romanii sunt foarte inteligenti nu e nici un secret
    sa nu generalizam, as spune ca suntem mai culti pentru ca sistemul scolar la noi e ceva mai aglomerat ca si materii, vrei-nu vrei 8 clase iti baga in cap de toate, indiferent ce te intereseaza pe tine. dar cu inteligenta, as fi mai moderat.

Noi suferim mult si de pe urma educatiei, ne au tot bagat in cap ce popor ospitalier suntem, si independent, si ce am luptat noi,etc. Daca faceti abstractie de cartile de istorie scrise in "favoarea" romaniei, si faceti o socoteala, ajungeti la concluzia ca romanii au fost independenti din an in paste. Ne au calcat romanii si au stat pe aici un timp, ne-au calarit turcii cat au dorit ei, ne-au tras-o austro-ungurii din orice pozitie, am facut sluj la nemti bine mersi, apoi au dat stingerea rusii. De aia ne-am si invatat sa fim docili si ascultatori. Daca faceti calcul pe ani, descoperiti ca noi, romanii, suntem un neam de sclavi.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 15th November 2011 la 13:55.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •