Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Ai emigra?

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post

America e perfecta sa faci bani, sunt extraordinar de creduli si prosti, clientii perfecti. Dar nu m-as simti bine totusi, prefer Europa.
    Mie-mi place ca acolo se aplica "clientul nostru, stapanul nostru" . Poti sa cumperi si un covrig de pe strada dar te trateaza de parca esti cel mai important client. Toti stiu ca daca nu , ai alte zeci de "covrigarii" de unde sa alegi .
    La noi nu, dom'le , la orice serviciu, la orice produs, te trateaza de parca iti fac tie o favoare ca vei cumpara de la ei .

De ce totusi nu te-ai simti bine ? Sunt si oameni destepti cu care poti socializa, nu au prejudecati, open minded . In Europa daca zici ca esti roman, eh, nu prea merge, in America , abia daca stiu unde e (desi un boschetar m-a socat o data si stia foarte multe despre Romania).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Mie-mi place ca acolo se aplica "clientul nostru, stapanul nostru" . Poti sa cumperi si un covrig de pe strada dar te trateaza de parca esti cel mai important client. Toti stiu ca daca nu , ai alte zeci de "covrigarii" de unde sa alegi .
    La noi nu, dom'le , la orice serviciu, la orice produs, te trateaza de parca iti fac tie o favoare ca vei cumpara de la ei .
    M-am simti prost si in magazine din Spania si Italia, unde am fost tratat prost si vanzatorul era localnic, iar in alta parte am fost tratat regeste mai mult decat am platit si in romania, tine mai mult de oamenii cu care ai norocul sa te intalnesti

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

uh, nu m-as baga in germania/austria mi ar placea sa stau intr-o localitate mica, satelit marilor orase. atmosfera e idilica isi spala nemtii breakurile duminica, ies la un carnat si o bere, curatenia luna, aer curat.
    O prietena de a mea a fost saptamana trecut in germania la munte, si a ramas socata ca astia tundeau iarba pe dealuri si munti, sa arate perfect
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •