BerlinN-a fost cea mai buna alegere, planuiesc sa mai incerc o tara in anii urmatori.
BerlinN-a fost cea mai buna alegere, planuiesc sa mai incerc o tara in anii urmatori.
suntem la anii lumina de comertul si vanzatorii din america, nici restul europei nu se apropie.
uh, nu m-as bagain germania/austria mi ar placea sa stau intr-o localitate mica, satelit marilor orase. atmosfera e idilica
isi spala nemtii breakurile duminica, ies la un carnat si o bere, curatenia luna, aer curat.
Ma amuzam in ianuarie, in viena, erau -10 grade si era coada de 12 masini la spalatorie. Atentie, acolo e selfservice, iti aduci masinuta, bagi fisa sa o speli, iar stersul si interioarele le faci mataluta cu manuta. Nu am vazut spalatorii ca la noi, cu "argati"
sa nu generalizam, as spune ca suntem mai culti pentru ca sistemul scolar la noi e ceva mai aglomerat ca si materii, vrei-nu vrei 8 clase iti baga in cap de toate, indiferent ce te intereseaza pe tine. dar cu inteligenta, as fi mai moderat.
Noi suferim mult si de pe urma educatiei, ne au tot bagat in cap ce popor ospitalier suntem, si independent, si ce am luptat noi,etc. Daca faceti abstractie de cartile de istorie scrise in "favoarea" romaniei, si faceti o socoteala, ajungeti la concluzia ca romanii au fost independenti din an in paste. Ne au calcat romanii si au stat pe aici un timp, ne-au calarit turcii cat au dorit ei, ne-au tras-o austro-ungurii din orice pozitie, am facut sluj la nemti bine mersi, apoi au dat stingerea rusii. De aia ne-am si invatat sa fim docili si ascultatori. Daca faceti calcul pe ani, descoperiti ca noi, romanii, suntem un neam de sclavi.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 15th November 2011 la 13:55.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)