Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 52

Subiect: Ai emigra?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Oriunde este bine cand ai bani, casa, masa si o masinuta.
    am bani, casa, masa si o masinuta, de fapt am doua. Dar am vecinii care imi scriu porcarii pe gard, am avut casa sparta de 4 ori, masina furata odata, am iesit din spital grav afectat de un tratament aiuristic iar eu aveam o simpla raceala, nu am voie sa iau un credit 4 ani ptr ca nu am platit 1.96 lei un rest de taxa la un cont uitat deschis in brd, langa mine se construieste un bloc cu 5 etaje pe un loc de casa de 10x30m fara nici o urma de autorizatie, saptamana trecuta au venit si mi au inchis gazele pentru ca aveam o restanta de plata uitata de 22 ron din mai, desi nu m-a avertizat nimeni in vre un fel, m-am dus la brd sa fac niste depozite, am stat 3h45" (trei ore si patruzecisicinci minute) si am completat de mana 14 (paisprezece) foi, etc.

cine zicea ca si in tarile vestice e la fel?? cred ca ai fost doar turist pe acolo, intersecteaza-te cu administratia, pe aici, si pe acolo, si mai vedem.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    nu ai alaturi prieteni, rude, nu ai la cine sa ceri ajutorul, pe acolo oamenii sunt mult mai reci si mult mai putini milosi, nu iti sar in ajutor.
    cred ca glumesti, sau esti unul dintre putinii norocosi care e inconjurat de oameni ok, eu nu vad decat bolnavi de gelozie ca ai un leu in plus sau ca iti merge o secunda mai bine, oameni fericiti cand ai clacat sau ti-a luat-o inainte la casa de marcat.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 15th November 2011 la 00:01.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Oriunde este bine cand ai bani, casa, masa si o masinuta.
    Cea mai mare dreptate dar tot mai bine este in tara ta unde sti cum merge treaba, sti la cine trebuie sa cotizezi, sti de cine sa te feresti, sti cu cine sa te imprietenesti, spre deosebire de alta tara unde vei fi mereu un strain printre straini.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Momentan nu imi pun problema sa plec.
    Nu cei de la sate sunt problema, am crescut multi ani la sat si cu vacutele am fost si multi habar n-au cat e de fain, libertate, peisaj frumos, oamenii de la sate pot fi mai taranuti dar de caracter, nu injura ca la oras la al 10-lea cuvant "Pakistan". Depinde si de experienta fiecaruia.
    Uitam ca si polonezii, ungurii, slovacii si altii au fost comunisti si totusi nu sunt asa ca noi.
    A fost si comunismul o problema dar nu e bine sa ne ascundem adevaratele defecte, tipologia noastra ca popor, daca am zis corect.
    Ultima modificare făcută de 100R; 15th November 2011 la 00:06.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Serban a inteles cel mai bine ceea ce vreau sa spun si observ ca are exact aceleasi probleme ca si mine. Unii dintre cei care au spus ca e cel mai ok sa ramai in tara, probabil nu au fost pusi in prea multe situatii precum cele descrise mai sus. Daca esti un simplu angajat care sta in banca lui, merge la munca zilnic iar in weekend isi face cumparaturile in carrefour, atunci nu iti dai seama de toate aceste lucruri. In schimb, daca zilnic esti pe drumuri, pe la diverse institutii, cu zeci de dosare si liste "to do it" vei intelege unde sunt problemele reale ale societatii din care facem parte.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Personal as prefera tara in care se vorbeste limba mea, nu stiu asa imi place.
    Am fost in America, am fost prin Europa.

In Europa zic ca sunt aceleasi prostii ca la noi.

As pleca in America si m-as muta, da, e cu totul altceva acolo si poti face bani usor daca esti destept.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    cred ca glumesti, sau esti unul dintre putinii norocosi care e inconjurat de oameni ok, eu nu vad decat bolnavi de gelozie ca ai un leu in plus sau ca iti merge o secunda mai bine, oameni fericiti cand ai clacat sau ti-a luat-o inainte la casa de marcat.
    Pana la urma prietenii nii putem alege, depinde de noi ce fel de oameni atragem in jurul nostru. Si eu am aut si am de a face cu lichele si opurtunisti, dar pastrez distanta. Pe mine ma preocupa spiritualitatea si prin asta "atragi" oameni mai de calitate langa tine. Oricunde am fost prin lume eu am "nimerit" in general doar oameni de calitate, dar vedeam si jigodiile
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Aş emigra? Am emigrat.
    M-aş întoarce înapoi? Nu. Cel puţin deocamdată... sub nicio formă.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Pana la urma prietenii nii putem alege, depinde de noi ce fel de oameni atragem in jurul nostru. Si eu am aut si am de a face cu lichele si opurtunisti, dar pastrez distanta. Pe mine ma preocupa spiritualitatea si prin asta "atragi" oameni mai de calitate langa tine. Oricunde am fost prin lume eu am "nimerit" in general doar oameni de calitate, dar vedeam si jigodiile
    ma refer la vecinii, colegii de la servici, oamenii la coada la oua, cei care stau langa tine la film, etc.

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Aş emigra? Am emigrat.
    M-aş întoarce înapoi? Nu. Cel puţin deocamdată... sub nicio formă.
    De curiozitate: unde?

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Personal as prefera tara in care se vorbeste limba mea, nu stiu asa imi place.
    As pleca in America si m-as muta, da, e cu totul altceva acolo si poti face bani usor daca esti destept.
    America e perfecta sa faci bani, sunt extraordinar de creduli si prosti, clientii perfecti. Dar nu m-as simti bine totusi, prefer Europa.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post

America e perfecta sa faci bani, sunt extraordinar de creduli si prosti, clientii perfecti. Dar nu m-as simti bine totusi, prefer Europa.
    Mie-mi place ca acolo se aplica "clientul nostru, stapanul nostru" . Poti sa cumperi si un covrig de pe strada dar te trateaza de parca esti cel mai important client. Toti stiu ca daca nu , ai alte zeci de "covrigarii" de unde sa alegi .
    La noi nu, dom'le , la orice serviciu, la orice produs, te trateaza de parca iti fac tie o favoare ca vei cumpara de la ei .

De ce totusi nu te-ai simti bine ? Sunt si oameni destepti cu care poti socializa, nu au prejudecati, open minded . In Europa daca zici ca esti roman, eh, nu prea merge, in America , abia daca stiu unde e (desi un boschetar m-a socat o data si stia foarte multe despre Romania).

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Berlin N-a fost cea mai buna alegere, planuiesc sa mai incerc o tara in anii urmatori.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •