am bani, casa, masa si o masinuta, de fapt am doua. Dar am vecinii care imi scriu porcarii pe gard, am avut casa sparta de 4 ori, masina furata odata, am iesit din spital grav afectat de un tratament aiuristic iar eu aveam o simpla raceala, nu am voie sa iau un credit 4 ani ptr ca nu am platit 1.96 lei un rest de taxa la un cont uitat deschis in brd, langa mine se construieste un bloc cu 5 etaje pe un loc de casa de 10x30m fara nici o urma de autorizatie, saptamana trecuta au venit si mi au inchis gazele pentru ca aveam o restanta de plata uitata de 22 ron din mai, desi nu m-a avertizat nimeni in vre un fel, m-am dus la brd sa fac niste depozite, am stat 3h45" (trei ore si patruzecisicinci minute) si am completat de mana 14 (paisprezece) foi, etc.
cine zicea ca si in tarile vestice e la fel?? cred ca ai fost doar turist pe acolo, intersecteaza-te cu administratia, pe aici, si pe acolo, si mai vedem.
cred ca glumesti, sau esti unul dintre putinii norocosi care e inconjurat de oameni ok, eu nu vad decat bolnavi de gelozie ca ai un leu in plus sau ca iti merge o secunda mai bine, oameni fericiti cand ai clacat sau ti-a luat-o inainte la casa de marcat.