Postat în original de
Kidu
Fortat de imprejurari, am ajuns la administratia financiara sector 1... cica este modernizata, Dumnezeule, cum era inainte?! Cozi in toate directiile, doua birouri cu 5 scaune rupte, jegoase, lumea scria din picioare, sau pe peretii zeci de formulare, umilinta din toate pozitiile, ghisee cu gemulete puse la nivelul fundului, sa stai cu el in sus sa iti bagi nasul pe geam sa vb cu tanti. Am fost la politie, sa imi schimb buletinul, ma gandeam ca acolo e usa la ghena, in nici un caz de la camera intitulata pompos birou unde se depun actele.
In sfarsit, ati experimentat si voi asta, iar daca ati avut ocazia sa petreceti si ceva timp prin alte tari, sesizati si diferentele.
Planuiesc sa traiesc din veniturile provenite din romania sau din online, nu sa ma iau servicii unde ma mut. De altfel sunt decis sa nu stau intr-un loc anume, cel putin pentru inceput, oscilez relativ mult pentru zona nordica, in speta Suedia, pentru ca este foarte linistita si civilizata dar si pentru clima din zona Barcelona, sau chiar mai jos, spre costa del sol.