Retired
Unii stau la locul lor (pe forum), altii stau pe locul altora (vezi serp), si restul dorm cand altii lucreaza.
Deci fratele meu blond, cand eu alergam prin australia sa dau mancare la canguri, tu erai la peste in Monte Carlo, asa ca acum schimbam locurile, tu in australia, eu la Monte Carlo (peste gasesti acum oriunde).
Off: vrei sa apari si tu in urmatoarea serie Burlacul? Vezi ca e varianta gay (burlacuru), asa ca tu stii mai bine![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Rog a se sterge de catre un moderator; postarea continea initial cuvinte indecente la adresa unui respectat membru din seopedia.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 14th July 2013 la 23:13.
Nu mai CAUT content writer
Salut, Oferta este : xx.xxx
Salut, Oferta este : bb.bbb
Salut, Oferta este : zzz.zzz
Salut, oferta este yyy.yyy
Daca doriti link site wide, oferta este x/an. Articolele nu trebuie sa fie catre acelasi site, pt ca riscam penalizare. Deci trimiteti lista cu site-urile, 200, 2000, 20.000, si cuvintele cheie alese.
Pot scrie 5 articole pe zi, din care 3 sunt naked (sa nu fie doar advertoriale), deci faceti si voi un calcul cand sunt gata articolele voastre. Ordinea este primul venit, ultimul servit.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom
E loc pentru toti sub soare...si pentru cei cu pachete mici (200) si pentru cei cu pachete mari (pui tu numarul aici, ca te pricepi la xxxxx).
In perioada 26.07-04.08 :
- numarul de cautari pentru "web design" si "magazin online" va scadea cu 10-20/zi.
- numarul de articole pe forum va scadea simtitor
- populatia bucurestiului va scadea cu 3
P.S. Party-uri in regie, zilnic, muzica buna, wii, acces internet pe multe calculatoare (posibilitate gaming), intrare 30 lei/8h (pentru inca 50 lei puteti dormi daca veniti cu sacul vostru de dormit), detalii la atihciN (e nume de cod, sa nu se prinda moT)
Retired
Ofer cazare la curte in Arges.
Retired
Imi pun gratuit linkuri pe site-urile voastre!
Oferta unica pe seopedia. Obligatoriu sa aiba PR >1 si sa nu fie vreo porcarie de site. Astept mesajele voastre in PM!
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)