Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 79

Subiect: Voi cum va protejati comunicatiile online?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Am rasfoit asa rapid topicul asta si n-am gasit linkul, referitor la Skype, mail, o stire gasita azi pe Adevarul:

Microsoft, partener activ în spionajul NSA. Gigantul online oferea portițe guvernului pentru a citi mesajele
    „The Guardian“ continuă seria dezvăluirilor despre Microsoft și alte companii, și colaborările acestora cu Agenția Națională de Securitate din SUA. Cotidianul britanic informează că americanii ofereau acces neîngrădit la tot ceea ce înseamnă Skype, Outlook.com și SkyDrive.
    Microsoft, partener activ în spionajul NSA. Gigantul online oferea portițe guvernului pentru a citi mesajele | adevarul.ro

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Am rasfoit asa rapid topicul asta si n-am gasit linkul, referitor la Skype, mail, o stire gasita azi pe Adevarul:

Microsoft, partener activ în spionajul NSA. Gigantul online oferea portițe guvernului pentru a citi mesajele | adevarul.ro
    "Oferea" portite e la trecut. Adevarul e ca ofera si in prezent.
    Caut cu jingle.ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    "Oferea" portite e la trecut. Adevarul e ca ofera si in prezent.
    Puthre, ce zici, metoda asta e destul de sigura?

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Puthre, ce zici, metoda asta e destul de sigura?
    Daca esti serviciu de informatie, probabil. Cred ca stiu ei ce stiu
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Tocmai am descoperit https://cryptobin.org . Aceeasi functionalitate cu Pastebin.com - #1 paste tool since 2002! insa datele sunt tinute pe server criptat si pot fi decriptate doar de cei care stiu parola.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Iar site-ul e detinut de... CryptoBin.org - CryptoBin - The Ultimate Secure Pastebin

Eu cred ca daca cineva vrea sa iti monitorizeze activitatea, nu exista cu adevarat o metoda sigura prin care poti fi protejat. In momentul in care te-ai conectat la net deja datele tale sunt accesibile oricarei persoane care detine suficiente informatii tehnice.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu conteaza de cine e detinut siteul. Criptarea se face cu AES pe client in javascript( https://cryptobin.org/aes.js ) iar datele ajung la server deja criptate.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Daca vor sa sparga acel cod, fii sigur ca o sa o faca.

Se aude de ceva vreme ca americanii ar detine un computer cuantic militar ce ocupa cateva hectare suprafata. Am citit undeva ca un astfel de computer poate calcula int-o secunda echivalentul a un milion de ani de calcule al unui computer clasic.

Se pare ca ar exista deja niste variante comerciale insa o multime de savanti sustin ca acestea nu sunt cu adevarat niste computere cuantice.

Google's Quantum Computer Proven To Be Real Thing (Almost) | Wired Enterprise | Wired.com

Skynet rising: Google acquires 512-Qubit Quantum Computer; NSA Surveillance to be Turned Over to AI Machines - disinformation

According to another top official also involved with the program, the NSA made an enormous breakthrough several years ago in its ability to cryptanalyze, or break, unfathomably complex encryption systems employed by not only governments around the world but also many average computer users in the US. The upshot, according to this official: "Everybody's a target; everybody with communication is a target."

Another option is that the NSA has built dedicated hardware capable of factoring 1024-bit numbers. There's quite a lot of RSA-1024 out there, so that would be a fruitful project. So, maybe.

Schneier on Security: Can the NSA Break AES?

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Daca vor sa sparga acel cod, fii sigur ca o sa o faca.
    Daca e interesat intr-un mod activ NSA-ul sau orice serviciu secret de documentele tale, ai oricum probleme mult mai mari .
    Asta nu inseamna ca e bine sa-ti dai detaliile bancare necriptate, doar pentru ca "oricum le poate citi NSA-ul daca vrea".
    Caut cu jingle.ro.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Deputatul PSD, membru in Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, dar si cel care controleaza postul de televiziune Romania TV, se pronunta pentru implementarea unui program PRISM in Romania, care sa permita supravegherea comunicatiilor pe internet, in cazul suspiciunilor de terorism sau infractiuni economice grave, argumentand in fata criticilor ca de multe ori se invoca protejarea viatii private "dar se doreste a se apara libertatea la infractiune".
    Interviu HotNews.ro: Sebastian Ghita, deputat PSD -Vom depune o initiativa legislativa care sa permita interceptarea cartelelor telefonice pre-platite. Serviciile secrete trebuie sa dispuna de instrumente de tipul PRISM pentru supravegherea internetu
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2011, 23:35
  3. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •