Cand ai fost in iran ultima data?
Stii ca 100m = 100 usd? Ca o casa in cartierele noi este 700k usd, si se dau ca painea calda?
Daca erai apple, nu mergeai unde sunt clienti platitori?
Eu le tin pe toate la google. Sa le citeasca daca vor, sa vada si ei ca e criza!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu nu cred ca ma duc prea curand:
Internet censorship in Iran - Wikipedia, the free encyclopedia
Pai nu e despre cum le tii, e despre cum le trimiti altora care nu folosesc gmail si te asiguri ca ajung doar la ei. Cum trimiti niste documente unui avocat?
Caut cu jingle.ro.
Sincer nu prea imi pasa de PRISM, atata timp cat nu te ocupi de terorism sau alte nebunii nu ai de ce sa-ti faci griji. In rest mai folosesc din cand in cand serviciul Pro VPN de la Hidemyass plus am calculatoarele criptate cu true crypt
Problema confidentialitatii comunicatiilor, din prisma - da, pun intended- avocatilor care, cred ca se stie, au stacheta pusa mai sus decat restul lumii. Interesante si comentariile:
Does “Don’t Be Evil” Mean “Give the NSA Direct Access to Our Servers”?
The Implications of the NSA and Your Law Practice | The Droid Lawyer
Mie imi place asta:
Bruce Schneier: The security mirage | Video on TED.com
Si asta: xkcd: Security
Hmm..ar merge o lada de bere
Acasa, PC-ul meu este un fel de info station pe care il foloseste toata familia (nu am control asupra actiunilor lor si nici nu imi bat capul sa schimb ceva).
Consider ca nu detin informatii valoroase si nici nu intentionez sa devin o imagine a unui produs sau personalitate publica in viitorul apropiat. Asa ca, fie ca este tatuajul meu intr-o poza alb-negru, fie ca sunt cookies sau browsers history sa le stapaneasca sanatosi.
Unde dau cu sapa folosim mpls - dar asta este alta discutie.
Cheers
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)