Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 79

Subiect: Voi cum va protejati comunicatiile online?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

UPS, au mai avut ceva bug-uri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    41

Implicit

Lavabit is down
    My Fellow Users,

I have been forced to make a difficult decision: to become complicit in crimes against the American people or walk away from nearly ten years of hard work by shutting down Lavabit. After significant soul searching, I have decided to suspend operations. I wish that I could legally share with you the events that led to my decision. I cannot. I feel you deserve to know what’s going on--the first amendment is supposed to guarantee me the freedom to speak out in situations like this. Unfortunately, Congress has passed laws that say otherwise. As things currently stand, I cannot share my experiences over the last six weeks, even though I have twice made the appropriate requests.

What’s going to happen now? We’ve already started preparing the paperwork needed to continue to fight for the Constitution in the Fourth Circuit Court of Appeals. A favorable decision would allow me resurrect Lavabit as an American company.

This experience has taught me one very important lesson: without congressional action or a strong judicial precedent, I would _strongly_ recommend against anyone trusting their private data to a company with physical ties to the United States.

Sincerely,
    Ladar Levison
    Owner and Operator, Lavabit LLC
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de sergiuliano Vezi Post
    Bdw, in aprox 4-6 saptamani mega.co.nz va lansa un client de chat criptat care conform celor spuse de Kim dot com nu are implementat nici un fel de backdoor.
    Nu pare foarte sigur:
    MEGApwn
    Caut cu jingle.ro.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea e ca toate beneficiile aceastea ale internetului sunt niste " cai troieni " baieti o pun de o noua ordine mondiala, o noua forma de tiranie, asa ca au inceput sa ofere beneficii online cu ajutorul carora sa poata controla mai usor masele.

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    46
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

sincer... pot sa ma controleze cum vor ei atata timp cat am ce pune pe masa, ca nu o sa devin eu nu stiu ce lider nu mai conteaza. Cati va cunoasteti arborele genealogic?. Unul strange, a doua sau a treia generatie cheltuieste.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Eu nu cred ca am ceva atat de "secret" in "comunicatiile" mele, incat sa le ascund.
    Sper sa nu fie oftopic cea ce scriu, am vazut ca suntem la bar, lobby
    Foarte multi spun asta, eu nu fac nimic rau nu am nimic de ascuns, peste ceva timp ar putea sa spuna cineva eu nu am nici o problema sa imi puna NSA o camera in dormitor ca doar nu fac lucruri ilegale cu nevasta in camera, si am siguranta mai mare cand intra hotul imediat se sesizeaza autoritatile.
    Problema cu acest enunt este acea ca, consideram ca statul/sistemul e unul perfect care nu face nici o greseala nu poate fi corupt, nu se lasa imbatat de mirajul puteri absolute.
    Complet fals, cei ce conduc sistemul/sisteme sunt oameni, au patimi, slabiciuni, pofte.
    Daca gloata nu va pune piciorul in prag din cand in cand sa spuna gata pana aici, echilibrul sistem-gloata se destabilizeaza, ei vor considera ca sunt stapani si stapanesc ceva, peste cineva.
    Putin cate putin, pas cu pas vor concepe planuri si metode sa puna mana pe puterea absoluta, numai ca pretul il platim noi gloata, cu fiecare putere ce si-o atribuie "stapanii" sistemului cu atat noi pierdem din libertati, pana ajung sa creada ca au drept de viata si de moarte asupra noastra, si pana ajung chiar sa se foloseasca de acel drept .
    Conducatorii unui sistem pot crea ei insasi tragedii sau se pot folosi de tragedii pentru a ne inspaimanta si ai ceda libertatea noastra chipurile pentru a ne apara.
    ( Va recomand sa cititi cum a venit Hitler la putere si cum de buna voie si nesiliti de nimeni poporul ia cedat puterea absoluta )
    Si apropo de sistemele informatice, oare de ce Microsoft ( si alti ) a fost ingaduitoare pana acum cu cei ce folosesc sisteme piratate, de ce nu a luat taurul de coarne sa mearga din casa in casa?
    Daca faceau asta si pirateria intra in limite acceptabile ce pretext mai aveau sa ceara acta, si odata ce ar fi intrat acta, s-ar fi oprit acolo nu ar fi cerut si mai mult ei sau cei din spatele lor?

La un moment dat glota satula nu se mai poate stapani, nu mai suporta tinde sa se rascoale, in furia dupa libertate ucide, sau se ucide ( razboaie civile ), distruge, consuma resurse .
    Tocmai de acea nu e bine sa exista o putere prea mare a unui sistem asupra gloatelor , omenirea chiar nu a invatat din istoria ei?
    Sa dovedit in trecut nici un sistem nu poate rezista ispitei puterii nici chiar sistemele religioase nu se pot stapani, in trecut s-au imbatat de mirajul puterii si au ucis, au torturat, au distrus vieti si destine, au risipit resurse.

Asta e cea ce cred daca supar pe careva asta e.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 4th September 2013 la 05:35.

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Sper sa nu fie oftopic cea ce scriu, am vazut ca suntem la bar, lobby
    Nu e deloc offtopic. Am deschis acest thread tocmai pentru awareness legat de privacy. Privacyul este un subiect pentru care nici un guvern nu o sa faca awareness pentru ca nu au nici un interes pentru asta, si nici o companie de internet (alta decat cea care furnizeaza solutii de privacy) pentru ca folosirea acestor date e principala lor sursa de venit.

Deci legat de privacy nu o sa ne atentioneze nimeni la modul "Pentru sanatatea dvs. evitati excesul de sare, zahar si grasimi", o sa trebuiasca ne atentionam singuri.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Se pare ca deja nemtii au inteles cum e cu emailurile tinute in US:
    Growing Demand For German Email Providers After NSA Scandal - SPIEGEL ONLINE
    Caut cu jingle.ro.

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

Completare la MegaPWN

"But that would be pointless, because any such attempt could easily be detected and would completely ruin our credibility. Some juristictions force service providers to install backdoors, but MEGA will always migrate to a jurisdiction that respects your right to privacy instead of putting your data at risk. Major software vendors, e.g. in the United States, could easily be forced by their local government to abuse their update mechanisms to deliver backdoor code to specific targets. We will never provide any government with any backdoors, period."

Daca dai accept la JS-uri , activeX-uri etc, poti compromite cel mai tare sistem de securitate, indiferent de cine a fost facut ...

Se pare ca pe langa functia de chat criptat a celor de la mega, va fi lansat si servicu video + email in curand, toate cu un nivel de securitate crescut.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2011, 23:35
  3. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •