Daca ai terminat cu Jessica, ca vad ca ai trecut la salata acum, merg si eu sa ii fac o vizita .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Foloseam Chrome, dar de cand a aparut matt cutts cu triocu cu mozilla am trecut la firefox, am inteles ca ajuta la seo.
Cumpar 2, ca am si laptop, sa nu pun acelasi broswer pe amandoua ca poate il foloseste altcineva si vrem sa navigam separat.
Ai PM
Sapioit ala mi-a dat deja doua negative.
Voi, in locul meu, ce ati face? I-ati da unul la schimb? Sau ii stric karma si e pacat de el ca-i tinerel?
@Sapioit, daca citesti aici, retine te rog - daca ai buline rosii dai degeaba negative, nu influentezi sistemul, ci il enervezsi doar pe ala caruia ii dai negative.
Sistemul de reputatii e facut in asa fel incat reputatiile date de cei cu "rep power" mare conteaza mai mult, iar reputatiile celor cu "rep power" zero nu conteaza deloc.
Ah, si inca ceva. Ca sa postezi in marketplace nu e nevoie numai de posturi aiurea. (n-am facut eu regulile)
Trust, but verify.
AMR 2 .... hai sapioit, ca mai ai nitel .... cine se incumeta sa prezica despre ce subiect va fi al 31-lea post?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)