houston we have a problem ..... mai am un pic si, daca nu cedeaza nervos vreun moderator si nu imi iau ban, ajung la 30 de posturi. Acum intrebare: pe cine sa mituiesc sa imi dea si mie niste buline verzi? O merge la Tom si la Dan? ca astia doi par asa mai usor coruptibili![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pe Dan nu cred ca ai cu ce il mitui, e mult prea obiectiv.
Ma, astia care au conturi noi ciar nu pricep ca lumea se ia de ei pentru ca spun prostii si NU pentru ca sunt noi? Ce-o fi asa de greu de priceput?
Trust, but verify.
Ai dreptate eu am scris mata in loc de mâță si mi-am luat injuraturi la greu ... cat despre chilotii aia rosii i-am inramat si i-am pe perete imediat deasupra monitorului.
Da prefer momentan sa fac sport si sa dorm singurel deoarece in acest fel anticipez intodeauna urmatoare miscare Google!
PS - Te invidiez pentru accesoriul din asternut :>
bump
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)