Ce faci cand realizezi ca ideea ta geniala si unica nu e de fapt unica si nici pe departe geniala:
sau
Ce faci cand te prinzi DE CE altii stiau de domeniile .re si totusi nu le-au cumparat:
Trust, but verify.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ma, daca va place un domeniu anume, nu trebuie decat sa asteptati.
Nu cred ca reinnoieste 600 de domenii .re pe care nu le cumpara nimeni. E destul de scump sa dai 30$/an/bucata la toate minunile alea.
Trust, but verify.
Ma Dân, omu vrea sa le dea link-uri. Nu te-ai prins?
Toate au link De ce sa dai bani pt postari pe forum, cand iti dai link la toate pe nisa
Ar trebui sa-l opreasca cineva. O singura postare, gen: vand domenii, lista completa aici: http://sitepromova.re/ era de ajuns.
Omu face misto de noi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am vrut si eu sa propun ceva de genul, dar am vazut ca nichita deja a sters niste postari off-topic si am zis ca n-are rost sa ma obosesc degeaba. Daca adminii considera ca-i ok ce face el, f frumos. Mie, personal, imi pare lipsa de respect si bataie de joc fata de seopedia. A stat cuminte pana a ajuns la 30 de postari si acum umple market place-ul. Daca adminii considera ca e nevoie de oameni dintr-astia in "comunitate", asta e... cine suntem noi sa-i judecam? Eu personal il zburam instant, fara sa stau la discutii. Asta nu-i forum de spamat
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)