Postat în original de haos Dane, ne miscam si noi mai cu talent? Ce este acela un talent?
Trust, but verify.
Postat în original de Dan Ce este acela un talent?
Postat în original de Dan Ce este acela un talent? Aoleo! N-am mai intalnit asemenea nepasare.. Pai atata talent in jurul nostru si Dan in loc sa-l incurajeze, nici macar nu-l baga in seama. Trist!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Postat în original de haos Aoleo! Trist! Esti ceea ce bei. Esti ceea ce fumezi.
Postat în original de Dan Esti ceea ce bei. Esti ceea ce fumezi. Nu e voie sa faci reclama mascata pe forum. Pedo mellon a minno..
Postat în original de Dan Esti ceea ce bei. Esti ceea ce fumezi. Deci tu esti un mic robotel electronic =))
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Postat în original de haos Nu e voie sa faci reclama mascata pe forum. Pai unde vezi tu ca e mascata?
Postat în original de AntonioTony Deci tu esti un mic robotel electronic =)) Pentru ca asta beau?
Ma ocup si cu testare manuala/automata. PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Postat în original de Dan Pentru ca asta beau? Bei apa si cafea, deci nu stiu cum sa-ti mai spun
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)
Reguli Forum