Ma, io la intalnire nu pot acu, am 2 vizite de lucru dracu. Dar va sustin, va trimit rosii, cstraveti, carne de mici...
Ma, io la intalnire nu pot acu, am 2 vizite de lucru dracu. Dar va sustin, va trimit rosii, cstraveti, carne de mici...
Trust, but verify.
Gata, 31. I'm Done: Nise monetizabile in Romania
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sorici, ketchup, slanina, 3 vitei vii, 8 oi, 10 vaci care sa tipe la voi, un parlamentar, sa aveti ce face cand va plictisiti, un televizor, o bere fierbinte, la miez de zi, un butoi de usturoi, o ceapa, salam de maidanez, o carcasa de CD, un colet gol, sorici, in caz ca nu v-a ajuns cel de la inceput, alti "cstraveti", pentru analizele biologice (specie noua de plante), o boxa roasa de sobolani, un castofon stricat, ca sa fie treaba treaba , iar la final, un tigan, sa fie curat si frumos, dupa ce ajungeti... si eventual si dupa ce plecati...
Pai vad ca mi-se dau bad rating-uri la fiecare post... chiar daca nu postez off-topic sau spam...
Si care-i faza cu 31? Trebuiesc peste 30 de posturi pentru acces la market?
Ultima modificare făcută de sapioit; 16th June 2013 la 16:25.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)